Fashion • Lifestyle • Beauty

Clinique, 19 Extreme Pink

Hoi iedereen,

Sorry dat het zo lang geduurd heeft voordat er weer een nieuwe post online kwam… Ik ben namelijk op vakantie geweest! Naar het prachtige Albufeira, dit ligt in Portugal. We hebben met een safari de mooiste plekjes gezien. Maar daar vertel ik jullie in een andere post genoeg over!

Deze post is weer eens een beautypost. Ik vind het steeds leuker worden en krijg ook steeds meer mooie make-up. Op het vliegveld heb ik eens flink rond gekeken naar mooie make-up. Waar ik deze prachtige lipstick vond. Deze lijkt enorm op één die ik al had, maar is net een tintje rozer. Ik vind deze kleur persoonlijk net wat mooier. Helaas heb ik geen vergelijkingsmateriaal voor jullie, want die andere is helemaal op (zo fijn was hij).

Clinique is qua lipsticks echt een super merk. Die andere die ik had, was precies dezelfde, hier was ik zo tevreden over dat ik deze echt niet kon laten liggen. Het is de High impact lip colour (nummer 19 Extreme Pink) van Clinique. Je kunt hem kopen bij de Douglas of de ICI Paris. Misschien ook in andere winkels, maar dit zijn de bekendste.

Zoals je op de swatch kan zien, is de kleur een beetje tussen roze en paars in, wanneer je hem op de lippen hebt aangebracht is dit echter meer de roze kant op gegaan, dan de paarse. Helaas kreeg ik net een bloedneus toen ik een betere foto wilde maken wanneer ik de lipstick ophad. Maar de bloedneus is nog steeds niet over, dus moet ik maar genoegen nemen met deze foto haha.

Verder zie je bij deze lipstick niet heel snel velletjes. Hij is niet erg vet, maar ook niet heel erg droog, hij zit er precies tussen in. Hij heeft ook een beetje glans over zich heen, wat ik zelf erg mooi vind.

Lieve Kusjes!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: