Fashion • Lifestyle • Beauty

KIKO Make-Up Milano.

Lieve volgers,

Ik heb vandaag weer een nieuwe beautypost voor jullie! Dat is alweer een tijdje geleden. Zelf heb ik alle make-up van KIKO in Como gekocht, dit is een plaatsje in de buurt van Milaan, in Italië. Hier ben ik al een paar keer eerder geweest en heb hier al eerder ingeslagen qua make-up. Ik ga niet alle producten uitleggen, omdat ze allemaal kwalitatief erg goed zijn. Als jullie willen kan ik altijd nog extra informatie geven over bepaalde producten.

Mijn eerste items zijn deze strandaard nagellakjes. Ik heb er vijf gekocht in de wat lichtere kleuren. Ik heb ze in de kleuren: French Iridescent Pink (477), Bois de Rose (375), Light Blue (340), Venus Pink (506) en Transparent (200). De nagellakjes dekken goed na twee lagen. Niet meteen na de eerste laag.

Daarnaast heb ik ook twee soorten oogschaduws gekocht. Deze zijn ook van twee verschillende collecties. De eerste is van de Colour Sphere Eyeshadow in de kleur 03. Deze kleur vind ik ook de mooiste van de twee omdat deze wat aparter is. De tweede is van de normale Eyeshadow collectie. Deze heb ik in de kleur 139. De oogschaduws vind ik erg goede kwaliteit, ze zijn ook erg goed gepigmenteerd op het ooglid. Nou heb ik dus zelf gekozen voor wat lichtere kleuren, maar je ziet wel duidelijk verschil.

Ik heb ook een blush en een highlighter gekocht. Ik heb de foto’s even bij elkaar gevoegd, dit maakt het makkelijker om een vergelijking te doen met anderen. Ik vind beide kleuren echt heel erg mooi, de roze is net niet te vel, maar gewoon lekker subtiel. En de highlighter valt bijna niet op, en dat was precies wat ik graag wilde! De blush is van de collectie Colour Veil Blush in de kleur Pink (01). De highlighter is van de collectie Beam of Light Highlighter in de kleur Cream (01). Ik ben erg tevreden over deze twee producten.

Als laatste heb ik nog een blend kwast gekocht, voor het inblenden van mijn oogschaduw. De kwast vind ik erg fijn, omdat het een erg zachte is. Dit voelt erg fijn aan het oog, wanneer de kwast hard is, heb je al snel dat het pijn doet tijdens het blenden.

Hebben jullie ervaring met de producten van KIKO Milano?

Kusjes Odette!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: