Fashion • Lifestyle • Beauty

MAC Lipstick Brick-O-La

Lieve allemaal!

Ik ben vorig weekend naar Amsterdam geweest. Ik had namelijk via SLAM! kaartjes gewonnen voor PRJCT Music Festival. En ik moet toegeven, het festival was echt te gaaf voor woorden. Ik had nog nooit zoiets mee gemaakt, maar ik was totaal verrast over hoe groots het was. Maar als je eenmaal in Amsterdam bent, moet je natuurlijk ook even genieten van de mooie winkels die ze er hebben. Dat heb ik zeker gedaan en heb een paar leuke items geshopt! Dit artikel gaat over mijn nieuwe MAC lipstick.

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met bloggen, toen had ik bij meerdere bloggers gezien dat ze echt zo blij waren met de lipsticks van MAC. Dus ik besloot om er één te gaan kopen. Inmiddels is het een jaar later en heb ik vorig weekend mijn eerste aangeschaft! Ik ben nog nooit zo blij geweest met een lipstick, want wauw, wat is hij fantastisch. Je wordt ook zo goed geholpen in de winkel, dat je alleen daarom al een lipstick zou willen kopen.

Ik ben gegaan voor de kleur Brick-O-La. Dit omdat het net een wat sprekende kleur is. Ik hield altijd van neutrale lipsticks, maar de laatste tijd is me opgevallen dat wanneer je een donkere lipstick draagt, je gezicht veel sprekender is. Dus hier ben ik dus ook voor gegaan bij mijn nieuwe lipstick. De kleur is een beetje tegen nude aan, maar toch een stuk donkerder. Wanneer je hem op de foto’s ziet, zal hij een beetje neigen naar rood. Wanneer ik hem op mijn lippen heb, lijkt hij meer op roze.

PA219077

PA219078

PA219062

PA219061

PA219067De kwaliteit vind ik heel erg goed! Hij is erg makkelijk aan te brengen op je lippen. En zorg voor een mooi egaal effect. Wel vind ik het jammer dat er na een maaltijd geen spoor meer te vinden is van de lipstick die ik aangebracht heb. Ik had verwacht dat hij langer bleef zitten. Maar je kunt er verder alles mee doen. Wanner je niet eet, blijft hij sowieso 5 uur zitten. En dat vind ik voor een lipstick heel erg lang! Hij is niet enorm vet, en dat vind ik heel fijn. Ik wilde een matte lipstick, maar niet te mat. Nou dat is deze zeker!

Welke MAC lipsticks hebben jullie?

Share:

5 comments so far.

5 reacties op “MAC Lipstick Brick-O-La”

 1. Lifemaud schreef:

  Wat een mooie lipstick! Ik ben al heel lang op zoek naar zo’n donkerrode, bijna berry achtige lipstick. Misschien moet ik ook maar eens bij Mac gaan aankloppen.

  • FABleDet schreef:

   Jaa! Ze helpen je allemaal heel erg goed! Als je daar binnenkomt en zegt waar je naar opzoek bent gaan ze meteen met je aan de slag!!

 2. Mariëlle schreef:

  Ben heel benieuwd hoe de kleur je staat, volgens mij erg goed!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: