Fashion • Lifestyle • Beauty

Makeup Academy Review

 

Vandaag review ik voor jullie een aantal producten van MUA (Makeup Academy). Ik had nog nooit eerder producten van MUA gebruikt en wist dus niet wat me te wachten stond. Gelukkig ga ik altijd met een positive mind een review in.

 

Skin Define Matte Perfect Primer

Hiervoor gebruikte ik altijd mijn huid crème als primer, maar dit is echt veel fijner. Omdat het zo dun is voel je er eigenlijk niks van. Toch heb ik het gevoel dat mijn huid hier niet door gehydrateerd wordt. Maar dit kan natuurlijk ook liggen aan het feit dat ik eigenlijk nooit primer draag. Toch vind ik het veel fijner dan het aanbrengen van een crème. De foundation die je hierover aanbrengt blijft ook langer zitten!

Skin Define Matte Perfect Loose Powder

Ik had hiervoor nog niet eerder zo’n soort poeder gebruikt, maar eigenlijk is het hartstikke handig. Oké de eerst 5 minuten ben ik vooral bezig geweest met het idee: Hoe krijg ik het bakje open zodat er iets uitkomt? Uiteindelijk is het gelukt (tenminste dat hoop ik).

Het product zit lekker zacht op mijn gezicht en dat vind ik heel fijn. Ook brengt het mooi egaal aan en dat vind ik toch echt wel een groot pluspunt.

Pro-Base Argan Plush Concealer

Hier heb ik eigenlijk heel weinig op aan te merken. Gewoon een intens goede concealer die de rode plekjes en wallen binnen een paar tellen onzichtbaar maakt. Hij is dik en dekt daardoor dus echt heel goed. Ik gebruikte altijd een concealer van Yves Saint Laurent, maar ik vind deze veel fijner. Wel  is hij best donker voor een concealer.

Ik ben enorm tevreden over deze producten van MUA en zal ze zeker vaak gaan gebruiken!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: