Fashion • Lifestyle • Beauty

MARC JACOBS ~ DAISY

Het lievelingetje van Marc Jabobs is nu ook eindelijk in mijn bezit! De heerlijke geur bleef maar in mijn hoofd zitten, maar steeds liet ik hem weer staan. Maar gelukkig is hij nog steeds verkrijgbaar en kan ik er nu elke dag naar kijken!

Daisy is een zonnige, frisse en vrouwelijke geur. Een fris parfum die een heldere, betoverende en verleidelijke geur uitstraalt en dat jong en gelukkig is. Marc Jacobs zorgt altijd voor onverwachtse accenten, zo deed hij dat dus ook bij Daisy!

De vrouwen die dit parfum dragen zijn zacht, fris, hebben een nonchalante charme en zorgen voor dat beetje extra. De hoofdingrediënten van dit jonge parfum zijn witte margrieten en viooltjes. Ik vraag me af of dat eerste wel helemaal klopt haha! Maar ik vind het fijn dat de geur niet overheersend is. Hij is de hele dag subtiel aanwezig.

Niet alleen is de geur heerlijk, maar ziet het flacon er ook nog een prachtig uit. Ik wilde hem eerder altijd alleen maar hebben omdat hij er zo mooi uitzag!

Wat is jullie lievelingsparfum?

 

dsc07586

dsc07596

dsc07604

dsc07605

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “MARC JACOBS ~ DAISY”

  1. Merel schreef:

    Ik wil deze ook nog een keer graag aan m’n parfumcollectie toevoegen. Vind dit echt de lekkerste geur die er is in de parfumeries! Op het moment vind ik ook Chanel chance heel lekker.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: