Fashion • Lifestyle • Beauty

Perfect Touch Lipsticks

Op het BeautyGloss Event twee weken geleden kocht ik 4 lipsticks van het merk Perfect Touch. Een ervan is van mijn zusje. Wat je helaas wel kunt zien aangezien hij al gebruikt is. Maar gelukkig ziet hij er nog prima uit. Ik had de lipsticks nog niet eerder gebruikt. Voor mij was het dus ook de eerste keer dat ik de kleuren daadwerkelijk kon bekijken. En dat wilde ik graag met jullie delen. Dus hierbij laat ik jullie zien wat ik van de lippenstiften vind en of ze er ook echt uitzien op je lippen als op je arm. Het zijn 4 kleuren: nummers 06, 07, 09 en 12.

07, 12, 09 en 06

Hier heb ik alle kleuren even op een rijtje gezet. Voor een kleine review van de verschillende producten. De kleuren die ik heb lijken niet erg veel op elkaar, zo is het verschil goed uit te leggen van de verschillende lipsticks. Zelf had ik nog nooit gehoord van het merk Perfect Touch. Het is echt een low-budget merk.

07

07

12

12

06

06

09

09

Nou kun je aan de verpakking al wel duidelijk zien dat daar weinig geld aan uit is gegeven. Ze zien er dus erg goedkoop uit. Het is niet echt een hele handige verpakking (voor mij). Ik had meteen toen ik de foto’s genomen had, de eerste lipstick al beschadigd. Helaas met de lipstick tegen het omhulsel aangekomen haha.

De kleur 12 sprak mij het meeste aan, bij de swatches en op de lippen. Toen ik de lipsticks opdeed merkte ik meteen al dat ze erg vet zijn. Het lijkt bijna een lipgloss als je hem opdoet. Daarentegen zie je dus bijna tot geen velletjes op je lippen zitten. Wel heb je dus altijd het gevoel dat je lipstick op hebt. Dat vind ik zelf niet zo’n fijn gevoel, want dat wrijf je de hele tijd met je lippen over elkaar heen, waardoor de lippenstift snel van de lippen verdwenen is. Dat vind ik wel heel erg jammer.

07, 09, 06 en 12

Wat wel ideaal is, is dat je maar één keer over je lippen hoeft te gaan, meteen is de lipstick dekkend. Alleen bij de meest lichte kleur moet je er 2 à 3 keer overheen gaan. Hier was ik wel verbaasd over. Ze bleven allemaal ongeveer 2 tot 3 uur zitten. Daarna moest ik ze wel echt bijwerken. Helaas overleven ze een lekkere lunch niet.

Even alles bij elkaar, waren de kleuren precies zoals ik ze verwachtte. Niet alle kleuren vond ik zelf even mooi, maar dat is puur mijn eigen mening. Nou heb ik zelf ook niet zo snel felle lipsticks op, maar houdt ik meer van neutrale lipsticks. Maar over de kwaliteit van de lipsticks ben ik echt heel erg tevreden voor de prijs die je ervoor betaalt.

Liefs,

Odette

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: