Fashion • Lifestyle • Beauty

Review: YSL Touche Éclat

Hoi iedereen,

Ik heb voor jullie weer een nieuwe post! En ook met een iets andere bedoeling dan alle voorgaande posts, namelijk een review. Ik heb nog niet eerder een review geschreven. Maar dit is toch wel mijn lievelingsproduct en ik kon het niet laten om er even een review over te geven. Ik heb deze in het vliegtuig gekocht, vandaar dat het doosje er nogal uitgeleefd uitziet.

Deze concealer van YSL heeft echt alles wat een concealer maar nodig heeft. Hij dekt goed, verstopt wallen en zorgt dat de onzuiverheden op je gezicht minder goed zichtbaar zijn. Het enige wat ik er jammer aan vind is dat er geen zonnefactor in zit. Gelukkig heeft mijn BB cream dit wel en ben ik het in principe hierbij niet nodig. Ook is hij te gebruiken met alle huidtypen. Of je nou een vette huid hebt of een hele droge, de concealer blijft zijn werk doen.

Ik vind dat de concealer ook niet te nep uitstraalt. Het lijkt natuurlijk wanneer je hem hebt aangebracht. Niet dat je meteen ziet dat je je hoofd vol hebt gesmeerd met concealer en dat effect vind ik zelf altijd heel mooi. Als je er gezond en natuurlijk uitziet.

De verpakking vind ik echt super mooi en het heeft een dure verpakking om te zien. Het doosje zelf is al goud. En als je dan de concealer eruit haalt is deze ookk prachtig goud. Ik vind dat er veel aandacht is besteed aan het uiterlijk van deze concealer. Zelf vind ik het erg leuk als er bij een product een mooie verpakking zit. En dat is bij deze concealer ook echt zo.

Het beste van de Touche Éclat vind ik dat hij de huid ook hydrateert. Dat maakt dus ook het effect waarom hij zo’n natuurlijke uitstraling geeft. Zelf ben ik er ontzettend blij mee en zal ik hem voorlopig ook zeker blijven gebruiken. Maar als je een hele dekkende concealer nodig bent, is dit niet gunstig om aan te schaffen.

Kus!

Odette

 

 

 

 

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: