Fashion • Lifestyle • Beauty

Revlon lipstick stash!

Hoi allemaal,

Ik heb voor jullie weer een nieuwe post! Dit keer is het een beauty artikel. Ik heb een aantal weken geleden van de vader van Daan een super mooi doosje met lipsticks gekregen. Deze zijn allemaal van het merk Revlon. Ik had hier al een aantal keren wat over gehoord via andere bloggers, maar ben er nooit op gekomen om het op te zoeken. Deze komen uit het vliegtuig en het is een setje van 9 lipsticks. Ik heb ze nu ongeveer een maand in gebruik en ben er echt super tevreden over.

PA229105

PA229089

PA229096

Kwaliteit

De kwaliteit vind ik echt super. Ik had niet verwacht dat het goede lipsticks waren, maar toen ik even verder zocht op internet kwam ik op allerlei blogs die allemaal heel positief waren. Dus ik was echt heel erg benieuwd hoe de lipsticks mij nou eigenlijk bevallen. Nu ik ze eenmaal gebruik, kan ik er echt niet meer zonder. Ze blijven heel erg lang zitten en houden het gerust een avondje uit vol. Toen ik terug kwam van een avondje stappen zat de lipstick er nog net zo op als toen ik weg ging. Het is wel een vrij romige lipstick, maar je merkt wel dat dat de romigheid er na een half uur vanaf is. Dan is de lipstick zo goed als in de huid getrokken. Zelf vind ik dat heel erg fijn, dat je je niet meer druk hoeft te maken of je nou lipstick op hebt.

 

Champagne on Ice – 205

205

Coffee Bean – 300

300

Blushed – 420

420

Softsilver Rose – 430

430

Blushing Mauve – 460

460

Wine with Everything – 520

520

Rum Raisin – 535

535

Iced Amethyst – 625 625

Love That Red – 725

725

Ik vind alle lipsticks echt heel erg mooi, vooral de 420 is echt mijn favoriet. Zelf heb ik de rode lipstick nog niet gedragen, omdat ik eigenlijk nooit rood draag. Maar verder heb ik ze allemaal uitgetest en zijn ze prachtig! Mijn zusje is helemaal verliefd op de eerste. Omdat deze heel mooi neutraal is.

Ze zijn in verschillende webshops te koop voor €8,99. Een prima prijs en kwaliteit verhouding vind ik zelf.

Wat is jullie favoriete kleur?

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “Revlon lipstick stash!”

 1. Lisa schreef:

  Blushed en Iced Amethyst vind ik echt prachtige kleurtjes. Ik heb geen ervaring met Revlon, maar het ziet er goed uit. Wat is je foto bij het ‘ about me ‘ stukje mooi zeg. Die oranje blouse staat je echt heel mooi.

 2. Tamara schreef:

  I love these Revlon lipsticks, they are some of my favourites!I love the red one, it works so well!

  Check out my blog if you want: http://www.theglamandglitter.com

  Tamara xxx

 3. Renate schreef:

  Wat een prachtige kleuren! Ik heb zelf geen ervaring met Revlon zo ver ik weet, maar ze zien er goed uit. Leuk ook dat je het in een setje hebt kunnen kopen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: