Fashion • Lifestyle • Beauty

• A-line Skirt •

Hey all!

Ik heb de laatste tijd een hoop tijd in mijn blog gestopt. Misschien dat jullie het ook wel hebben gezien dat ik wat meer posts achter elkaar heb gepost en ook wat leukere foto’s. Laat me weten welke blogposts jullie het leukst vinden (fashion, lifestyle of beauty). Dan zal ik zorgen dat ik daar wat meer van plaats.

Over anderhalve week heb ik tentamenweek en zit ik dus weer vol in de stress. Dit is dan ook mede de reden dat ik nu wat post en natuurlijk wat meer posts schrijf (die jullie nu nog niet zien). Ik hoop dat het allemaal een beetje gaat lukken met mijn planning. Ik wil zorgen voor 2 á 3 keer in de week een nieuwe post!

Dan nu mijn ontzettend gave outfit! Tenminste dit is sinds kort echt mijn lievelingsoutfit. Ik ben nu al helemaal gek van dit rokje terwijl ik dat nooit had gedacht. Ik was laatst uiteten met Daan, toen had ik geen foto’s gemaakt, en toen zag ik dus hoe leuk dit rokje eigenlijk staat. De A-line Skirt, zoals je het noemt, heb ik bij de Primark gekocht. Dus echt een rib uit mijn lijf was het zeker niet! (Dat maakt hem natuurlijk nog veel leuker!)

Ik heb hem gecombineerd met een TurlteNeck top van de Stradivarius. Ik was in deze winkel in Gran Canaria. Ik was hier nog nooit eerder geweest, maar was echt verbaast wat voor leuke kledingstukken ze hier hadden. En ben dus erg enthousiast over deze winkel!

Kus Odette.

DSC06027

DSC06041

DSC06028

DSC06079

DSC06036

 

Share:

1 comments so far.

Eén reactie op “• A-line Skirt •”

  1. Marion schreef:

    Staat je super leuk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: