Fashion • Lifestyle • Beauty

• Kizz From Lizz Bracelets •

Hoi allemaal!

Ik heb voor jullie vandaag een nieuw item wat ik aan jullie wil showen! Ik heb deze van Kizz from Lizz gekregen. Ze is sinds een aantal weken begonnen met haar eigen instawebshop. Je kunt hier klikken voor haar insta. Ik vond zelf alleen het kaartje waar ze de armbandjes opgedaan had al echt super leuk! Haar logo staat erop en de zin: ‘Happiness looks gorgeous on you!’ Ze maakt haar eigen armbandjes, kettinkjes en ook enkelbandjes. Alles is handgemaakt door haar zelf en ze zorgt dat ze perfect zijn voor iedereen. De items zijn te verkrijgen in verschillende variaties. De bedeltjes, kralen en bandjes kun je ook zelf kiezen. Zo kun je alle kleuren en tekstjes met elkaar combineren naar jouw eigen smaak. Het is echt een van haar passies en ze wil er zeker nog lang mee doorgaan!

Zelf heb ik een aantal armbandjes gekregen en ik ben er heel erg blij mee! Voor mij was het wel een verrassing wat er in het pakje zat, maar uiteindelijk zijn er precies de goede kleuren uit gekomen. Ik draag zelf in de zomer altijd vaak van deze armbandjes en dus komen deze me goed van pas. Het is erg tof dat ze het allemaal zelf maakt en dat ze de wensen van andere klanten graag vervult. Ik ben enorm tevreden over de items! En met dank aan Liz voor de goede kleurencombinaties.

Ik vind zelf het armbandje met ‘Aloha Summer’ het leukste in combinatie met het armbandje met het kleine sterretje! De combi vind ik dat je iets opvallends combineert met iets wat heel subtiel is. Natuurlijk vind ik de ander ook erg mooi haha!

De armbandjes, kettinkjes en enkelbandjes kosten tussen de €2 en €4!

P4231261

P4231263

P4231267

P4231270

 

Share:

3 comments so far.

3 reacties op “• Kizz From Lizz Bracelets •”

  1. Lisa schreef:

    Wat een gave armbandjes en helemaal niet duur. Ik ga gelijk even kijken.

  2. De armbandjes zien er prachtig uit??

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: