Fashion • Lifestyle • Beauty

• NIKE AIR FORCE 1 •

Hii loves,

Ik heb voor jullie even mijn nieuwe schoenen gefotografeerd. Ik heb ze sinds twee weken en ben er echt helemaal gek op. Het zijn Nike Air Force 1 Seasonal. Ze zitten mega lekker! Misschien als jullie mij op Instagram volgen, kunnen jullie zien dat ik nog een paar Air Force 1 heb. Dus ik was van te voren al helemaal gelukkig met deze schoenen.

Ze zijn in de kleur pastelblauw, met donkerblauwe en witte details. De schoen heb ik bij Zalando gekocht en zijn ook nog in verschillende kleuren beschikbaar. De kleur die ik hier op de foto heb staan zijn helaas niet meer beschikbaar bij Zalando, maar nog wel in andere webshops. Ik weet niet of ze ook in de winkel te krijgen zijn… Aangezien ik naar Zwolle ben geweest om te winkelen en ze daar in geen enkele schoenenwinkel gevonden heb.

De schoenen hebben een goed zacht en steunend voetbed en zijn ook stevig aan de zijkanten. Dat wanneer je wat moeilijkere voeten hebt, ze ook goed te dragen zijn. Je kunt er zeker een hele dag op lopen en ook dan heb je nog geen last van je voeten. Ik zelf ben erg tevreden over de kwaliteit van deze schoenen! Dus dit paar is zeker een aanrader!

Zijn jullie ook zo’n fan van Nikes?

Liefs Odette.

P2209248

P2209255

P2209262

P2209263

Share:

6 comments so far.

6 reacties op “• NIKE AIR FORCE 1 •”

  1. Yara schreef:

    Ooh wat een mooie kleur! Echt mooie schoenen.
    Liefs,
    Yara

  2. Hillene schreef:

    Wow, gaaf kleurtje! Ik vind het model erg leuk, en die kleur maakt ze helemaal mooi

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: