Fashion • Lifestyle • Beauty

• Nike Air Max 2015 •

Hi all!

Ik heb voor jullie vandaag weer een nieuw paar schoenen. Ik was al een hele tijd nieuwe schoenen nodig voor het hardlopen en fitnessen, aangezien mijn eigen echt kapot waren en ik kreeg er blaren van. Deze had ik al een paar keer voorbij zien komen, maar vond ze eigenlijk veel te duur. Dus ben ik een beetje op Marktplaats gaan zoeken. Hier heb ik ze gevonden voor €80! Dus ik was helemaal happy! Ik heb meteen contact opgenomen en heb ze dus inmiddels binnen.

Het zijn Nike Air Max 2015 zoals je in de titel al hebt kunnen lezen. Ik ben er volledig van overtuigd, dat dit de allerbeste Nike schoenen zijn, die er maar te vinden zijn. Ik heb best een grote collectie aan schoenen van Nike. Maar tot nu toe, zijn dit echt de fijnste. Als je op zoek bent naar deze schoenen kun je hier mijn mening erover lezen!

Natuurlijk heb ik ze nog niet zo enorm lang! Maar heb ik er al flink wat avondjes op gesport. De keren dat ik erop gesport heb, vond ik ze heel erg zacht lopen. Het is echt alsof er een kussentje in je schoen zit en het voetbed is echt gevormd naar je eigen voeten. Dit was al zo naar de eerste keer dat ik ermee gesport heb. Ook vind ik dat de stof van erg goede kwaliteit is. Ook zit er erg veel steun in de schoen. Zelf vind ik dat wel heel erg fijn, omdat het ook beter voor je voeten is.

De kleuren van de schoenen komen goed overeen met de foto’s die op internet te vinden zijn. En ze zijn dus echt zo vel van kleur als te zien is. Dat vind ik zelf heel erg gaaf! Want ik vind het gaaf als mijn schoenen uit mijn outfit knallen. Dat is nu dus zeker weten het geval! Ik zou de schoenen zeker aanbevelen aan iedereen als je op zoek bent voor goede hardloopschoenen!!

Kus!

P4079434

P4079441

P4079443

P4079445

P4079436

 

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: