Fashion • Lifestyle • Beauty

• Object Dress •

Hi all!

Volgens mij gaat het wel aardig goed met het regelmatig posten! Ik heb een goed schema gevonden dacht ik zo! Elke dinsdag, en vrijdag! Dan weten jullie dat nu ook, dat er op die dagen een nieuwe post online komt.

Ik heb voor jullie een korte outfitpost. Ik droeg eigenlijk nooit vaak rokjes en jurkjes, maar ik zie op mijn foto’s dat ik deze steeds meer draag. Helaas zitten panty’s niet zo heel erg lekker, maar dat moet ik dan maar voor lief nemen omdat het wel heel erg mooi staat.

In deze outfit draag ik een jurkje van Object. Ik vind het jurkje makkelijk te combineren en hij zit ook best wel lekker. Hij heeft een goede pasvorm, in het midden zit een elastiekenband die het jurkje iets meer vorm geeft. Zelf vind ik dat een leuk detail. Aan de achterkant van het jurkje zit een groot gat zodat je de rug mooi kunt zien. Ik heb deze niet op de foto staan aangezien het, op het moment dat ik de foto’s maakte, het best wel koud was.

Ik heb hem hier gecombineerd met mijn oude vertrouwde leren jack van Max & Co en met mijn bikerboots van de Sacha. Die echt enorm versleten zijn, maar ze blijven zo leuk! Toen ik de foto’s terug keek, zag ik dat ik hier nog een beugel heb haha. En het waait heerlijk hard op de foto’s dus mijn haar en jurkje gaan alle kanten op.

Kus Odet.

P1250949

P1250983

P1250951

P1250989

P1250967

Share:

1 comments so far.

Eén reactie op “• Object Dress •”

  1. Marja schreef:

    Een hele leuke outfit! Staat je goed!
    -x-

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: