Fashion • Lifestyle • Beauty

• Summer is coming •

Hoihoi!

Ik ben weer aan de slag gegaan met mijn blog, aangezien het vorig weekend Pasen was en ik hoop dat ik dan iets meer tijd zal hebben om posts te schrijven. Natuurlijk is Pasen een dag dat je mooie kleren aan mag hebben en je dus ook lekker je mooi kan maken. Woensdag had ik een feestje van school in de Melkweg in Amsterdam. Het was echt mega gaaf! Maar voor dat soort dingen heb ik ook altijd echt heel veel zin om me mooi te maken.

Hier een outfit die ik heb geshoot in Gran Canaria. Ik vond de outfit zelf echt heel gaaf. Vooral omdat je iets baggy’s (of hoe je dit ook noemt haha) combineert met een croptop die toch wel wat vrouwelijker is. En het spijkerjasje is gewoon goed te combineren met alles. De croptop is echt mijn favoriet. Dit vooral omdat hij uit een klein winkeltje in Rotterdam komt. Mijn moeder had hem voor me geshopt en hij paste bij een rok waar op dat moment echt niks bij paste. Dus deze top was wel echt mijn geld. Inmiddels past hij zo’n beetje bij mijn hele kledingkast. Voor doordeweekse dagen vind ik hem net te kort, maar voor vakantiedagen als deze is hij echt wel geschikt.

Als het warmer is draag je ook meteen meer zomerse outfits. Zo vond ik het in Gran Canaria de perfecte locatie om mooie zomerse outfits te dragen en deze te shooten. Helaas is het op de meeste foto’s wel donker en zorgt het dus voor een minder goede kwaliteit. Dit vind ik zelf wel heel jammer.. Maar het is even niet anders.

De gebroken witte jeans die ik draag is van Maison Scotch. Ik had hem vorig zomer in de uitverkoop gekocht en misschien een beetje in een opwelling, maar uiteindelijk ben ik er enorm blij mee dat ik hem toen gekocht heb. Het spijkerjack is van Nolita. Volgens mij komt deze al uit de middeleeuwen, want mijn moeder weet niet eens meer wanneer ze deze gekocht heeft. Ik vind vooral de grote details heel erg gaaf zoals de knopen. En ofcourse draag ik bij dit soort outfits op vakantie natuurlijk mijn mooie pumps van de Sacha.

Liefs Odette

P3029331

P3029332

P3029335

P3029338

P3029339

P3029340

 

 

Share:

3 comments so far.

3 reacties op “• Summer is coming •”

  1. Yara schreef:

    Leuke outfit!
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: