Fashion • Lifestyle • Beauty

A chique Pantalon.

Hoi lieve volgers,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor jullie een blog bericht heb geschreven. Daarvoor verontschuldig ik me. Het komt vooral, doordat ik het enorm druk heb gehad met vakanties. Ik ben eerst met vriendinnen naar Albufeira geweest. Daarna ben ik met mijn vriend naar Mauritius geweest. Dit is een klein eilandje naast Madagaskar. Het was er echt een paradijs. Daar zijn de foto’s, die ik hieronder in de post heb staan, ook gemaakt. Na deze vakantie ben ik naar Zwitserland geweest. Hier zit ik op dit moment nog steeds. Ook hier is het prachtig. We zitten net aan de grens van Italië. Als we willen kunnen we zo het meer over varen en we zijn in Italië. Italië is natuurlijk het land van de meest smaakvolle vrouwen. De vrouwen die hier wonen zijn altijd netjes en opgedoft en gaan er hoogst waarschijnlijk niet uit zonder een laagje make-up.

Mijn outfit is een klassieke maar chique combinatie. De pantalon die ik hier draag is van NIKKIE. Dit is een super leuk merk, wat nu bijna alleen nog maar in Nederland te koop is. Maar het is echt een heel gaaf en stoer merk, dus ik hoop dat het snel doorbreekt in meerdere landen. Ik was vanaf het begin al fan van de palmbomen die op de broek staan afgebeeld.   

    
   Het topje is een simpele croptop met een kraagje. Zelf vind ik hoog gesloten shirts altijd heel mooi. Hier lijkt een vrouw net wat eleganter in. Dit geldt natuurlijk niet voor alle items, maar bij veel kledingstukken staat er wel chique. Het topje is niet helemaal effen maar heeft die stof met ribbeltjes. Waarvan ik de naam niet weet, dus als je het weet, laat het hier even achter bij de reacties!

De hakken heb ik speciaal voor bij deze broek gekocht. Je kon er niet veel soorten schoenen onder dragen, maar hakken leek toch wel het mooiste. En ook zeker voor die pantalon leek het een stuk eleganter. Inmiddels heb ik al wat beter op hakken leren lopen. Dus hiervoor hoef ik geen hakken meer over te slaan. Als je eenmaal op hakken kan lopen. Of nou ja, wanneer het er redelijk uit gaat zien, koop je veel te vaak nieuwe hakken. Maar gelukkig heb ik nu een paar zwarte en een paar bruine. Hier kan ik wel een tijdje mee vooruit.

Dikke kus Odette.

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: