Fashion • Lifestyle • Beauty

ALL ABOUT THE DETAILS

Het is weer tijd om de winterjassen uit de kast te halen. Afgelopen weken leek het er echt op dat het een ietwat warmere winter werd, maar helaas is het deze week zo vreselijk koud en regent het met bakken uit de hemel. Maar dat betekend wel, veel lagen kleding over elkaar en dus combineren maar!

De blouse die ik draag is van Romwe.com. Hier een linkje van het artikel! De blouse heeft een heel leuk detail van bloemen aan de linkerkant of rechts, dat is maar net hoe je er naar kijkt. Ik heb hem opgestuurd gekregen van de webshop en ben er heel blij mee! Wel valt de blouse erg klein. Ik heb een maat S besteld, maar weet nu wel dat ik de volgende keer bij deze webshops altijd een M moet bestellen. Dan heb ik in ieder geval altijd goed gegokt haha. Ik zou zeker even een kijkje nemen, want de producten komen snel aan en de artikelen zijn allemaal vrij goedkoop.

De winterjas is van Maison Scotch. Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met dit merk, dus hier heb ik geen opmerkingen bij. De broek van Only en de booties van Dr. Martens.

 

Wat vind jij mooi aan de winter?

(Helaas zijn de foto’s wat onduidelijk omdat het al donker werd…)

dsc07344 dsc07354dsc07378 dsc07394

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “ALL ABOUT THE DETAILS”

  1. Dineke Rozema schreef:

    Wat een super leuke outfit! Die bloemendetails zijn erg leuk!

  2. dirk1heidi schreef:

    Leuke outfit is het meid.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: