Fashion • Lifestyle • Beauty

AMAZING YELLOW JACKET

Manman, wat is het weer koud aan het worden. Als ik ’s ochtends in mijn bed lig, heb ik toch het gevoel dat ik  nog even een uurtje extra wil slapen. Maar dat betekend ook dat er heel veel nieuwe herfstkleuren. Ik was al een jaar bezig met dit jackje van de Zara. Toch vond ik hem eerst iets te heftig en heb hem niet gekocht. Poah wat had ik een spijt toen hij niet meer in de winkels hing. Gelukkig heb ik hem twee weken geleden op Marktplaats gevonden. Mij kon je niet gelukkiger maken! Het jackje was nooit gedragen, omdat ze de kleur toch niet zo mooi vonden. Nou die advertentie liet ik me geen twee keer voorbij gaan.

Deze kleur is toch nog steeds best wel heftig, maar ik vind hem perfect passen bij de herfst. Al het blad wat van de bomen valt met die mooie oranje kleur. Ik vind het maar een mooi gezicht! Het geeft zo’n gezellige sfeer (behalve als het regent). Lekker voor de openhaard opwarmen als je van buiten komt.

De rest van mijn outfit komt bij verschillende winkels vandaan. Broek is van de Zara. De gaten heeft mijn moeder er toen zelf ingeknipt. De laarsjes zijn van I must have it. En als laatste mijn kolachtige shirt is van de Stradivarius. Deze heb ik tot nu toe echt al zoveel aangehad. Hij past overal bij (+ je krijgt niet zo’n koude nek haha).

Wat is jullie favoriete kledingitem op het moment?

Nog even een shout out naar de allerliefste Lenn!

Liefs Odette

 

Share:

6 comments so far.

6 reacties op “AMAZING YELLOW JACKET”

  1. dirk1heidi schreef:

    Zeg dat wel meid, ik zou elke morgen ook wel langer kunnen slapen. Vooral omdat het zo koud is buiten. Wat een mooie oudfit is het meid.

  2. Sammie schreef:

    Erg leuk jasje, ik hou er wel van, een andere kleur dan de standaard zwart/grijs en blauw. Staat je erg leuk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: