Fashion • Lifestyle • Beauty

Army Jacket Outfit!

Halllo lieve volgers.

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie. Ik heb er de laatste tijd heel veel voor jullie en ik blijf er ook heel veel maken. Want gelukkig zijn eindelijk mijn examens voorbij. Echt wat is het heerlijk dat ik niks meer te doen heb. Hier heb ik gewoon het hele jaar naar uit gekeken. Nou maar afwachten tot 11 juni en hopen dat ze voor mij goed nieuws hebben.

Volgende week ga ik naar het prachtige Portugal, want ik ga lekker een weekje naar Albufeira. Ik heb er echt enorm veel zin in! En ik ben ook van plan om heel veel foto’s te maken voor jullie en natuurlijk om alle perfecte plekjes in deze geweldige stad te laten zien. Maar daar spreek ik jullie dus vanaf volgende week maandag over, want dat is de dag dat ik vertrek.

DSC04699 DSC04703 DSC04710

DSC04712

DSC04713

DSC04717

DSC04722

Mijn outfit is lekker simpel vandaag. Het jasje dat ik bij deze outfit draag komt wederom uit de kast van mijn vriendin. Echt het is niet meer te geloven, wat ze allemaal wel niet weg geeft. De broek die ik bij deze outfit draag heb ik al eerder aangehad, aangezien deze zwart is past hij vrijwel overal bij! Het shirt dat ik draag is van de Zara, echt het is mijn lievelingsshirt. Het is een shirt dat een beetje doorschijnend is en met kant erop. Dat shirt heb ik denk ik al wel 3 jaar, maar hij blijft echt zo ontzettend mooi. Mijn schoenen zijn mijn simpele heerlijke Clarks. Inmiddels lopen ze echt fantastisch, wat ik nooit zou denken.

Kusjes,

Odette

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: