Fashion • Lifestyle • Beauty

Black, black and white.

Hoi iedereen!

Ik heb het helaas niet gered om dit bericht maandag te kunnen maken en plaatsen. Maar is hier is mijn één maand bestaan bericht! En dus ook de kleren die ik draag heb ik er speciaal voor aan gedaan! Hoe gaat het met jullie allemaal? Ik zou het super leuk vinden als jullie reageren. Daar leer ik van, zo kan ik ook zien wat jullie van mijn blog vinden en wat ik eraan kan veranderen.

DSC03433

Ik hoop dat ik later over de hele wereld mag vliegen als fashion blogger, dat ik enorm populair word en als ik op een event kom. Dat iedereen met me op de foto wil. Dat lijkt me allemaal zo gaaf! Ik hoop dat jullie me hierbij gaan helpen. Blijf me allemaal volgen op twitter en instagram!DSC03438

DSC03461

De outfit die ik hier draag is best een simpele outfit. Dit vind ik omdat ik steeds meer rokjes en jurkjes naar school aan trek. Vroeger had ik altijd alleen maar spijkerbroeken aan. Maar nu ik zo kijk is dat juist enorm simpel en ik zou niet weten wat voor aparte shirts of jasjes ik daarbij aan kan doen. Als jullie het weten. Laat het me weten! De schoenen zijn echt mijn favoriet, ik heb ze bijna elke dag aan, ze zitten zo enorm lekker en staan geweldig!

Lots of love.

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: