Fashion • Lifestyle • Beauty

Concert Joyce Didonato

Hi all!

Ik heb dit weekend echt een heel indrukwekkend weekend gehad. Deze post gaat over zaterdag. Zaterdag ben ik namelijk naar het Concertgebouw in Amsterdam geweest. Ik was uitgenodigd om naar het concert te komen van Joyce Didonato. Ik kende haar zelf niet, aangezien het een klassiek concert was (naar mijn idee een beetje opera) en ik daar normaal niet naartoe ga.

Ze had een jurk aan van Vivienne Westwood en droeg make-up van MAC Cosmetics. Ik vond het heel gaaf, hoe ze de heftige make-up en de klassieke muziek combineert. Eigenlijk past het namelijk helemaal niet bij elkaar, maar dat maakte haar juist anders.

Ze droeg twee jurken tijdens het concert. Voor de pauze was het de zwarte jurk en na de pauze droeg ze een jurk die in een beetje turquoise! Zelf vond ik de jurk na de pauze echt heel erg mooi! Hij was net wat subtieler dan de eerste jurk en dat maakte het voor mij wat mooier! Deze paste ook goed bij de kleur van haar haar.

Op beide jurken zaten veel details, die de jurk dus ook uniek maakten. Veel glitter en bloemetjes waren er in ieder geval aanwezig!

De zwarte jurk was heel extreem, precies waar zij voor staat. Ze is echt een dappere dame, dat heeft ze wel laten merken aan het einde van het concert waar ze een praatje deed over ‘hoop’. Haar make-up was ook erg heftig haha. Het paste eigenlijk wel goed bij haar gezicht, ze had precies de kleuren uitgekozen die bij haar teint passen. Een beetje roze, groen en blauw.

Al met al was het een heel bijzondere avond en heb ik weer wat anders gedaan dan normaal!

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “Concert Joyce Didonato”

  1. dirk1heidi schreef:

    Super leuk. Zag der inderdaad zo te zien mooie jurken uit.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: