Fashion • Lifestyle • Beauty

Dukudu Watch + Giveaway

Zoals sommige van jullie misschien al gezien hebben, heb ik sinds dinsdag een winactie online staan op mijn Instagram. Je kunt een prachtig horloge winnen van Dukudu naar keuze! Hier even een linkje!

Basic Kleuren

Onlangs heb ik zelf ook een horloge van Dukudu ontvangen! Hij is echt prachtig, dus ik zou je zeker aanraden om mee te doen! Je hebt keuze uit heel veel verschillende kleuren en modellen. Mijn horloge heeft een bruin bandje en een klokje met groen en goud. Het bruine bandje heb ik gekozen omdat het lekker basic is en het past bij heel veel andere kleuren. Het groene klokje, omdat groen de kleur van deze winter is.

Waterresistant

Het horloge is van een hoge kwaliteit. Het bandje is gemaakt van genuine leather, wat vrij stevig is en dus niet snel kapot gaat. Wel zal het op den duur wat losser worden omdat, welk leer dan ook, altijd een beetje beweeglijker wordt.

Achterop en op de site, staat dat het horloge waterdicht is. Er staat dat je er mee kan zwemmen en andere dagelijkse handelingen met water kan verrichten, maar je kunt er niet mee duiken, wat opzich heel erg logisch is, want dan is de druk te hoog en knapt hij.

De verpakking

Als het horloge niet al mooi genoeg is, komt hij ook nog in een super mooie verpakking. Het tasje wat hierbij op de foto staat. Daar zit het horloge ook in met de nodige informatie over het horloge. Op de site staat een sizeguide, zodat je zeker weet dat het horloge jou past. Ook hebben ze allemaal een naam, wat ontzettend leuk klinkt! Mijn horloge heeft de naam Thora.

Liefs,

Odette

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “Dukudu Watch + Giveaway”

  1. Ohhhhh wat een gave winactie en wat een mooi horloge! Ik volg je nu als @blondeblossom.nl en ga je meteen vertellen dat ik mee doe Malou x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: