Fashion • Lifestyle • Beauty

Dungaree G-Star RAW

Hoi!

De winter zit er weer aan te komen! Dat betekend dat het weer tijd is om nieuwe items binnen te halen! Hier heb ik ook zeker gebruik van gemaakt. Ik ben afgelopen weken wezen winkelen met mijn moeder en zusje. Dankzij mijn zusje heb ik deze enorm gave leren tuinbroek gespot in de G-Star winkel in Groningen. En wat ben ik er blij mee. Ik heb hem op de website even gespot, maar blijkbaar dragen zij hem anders dan dat ik dat doe. Ik draag hem gewoon als een normale skinny jeans, maar op de site dragen ze hem als een losse boyfriend jeans. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf zo mooier en ook prettiger vind.

De tuinbroek (Dungaree) zo mooi genoemd in het Engels. Vind ik eigenlijk nog steeds wel heel gaaf, vooral de flap die eigenlijk aan de binnenkant van de tuinbroek zit. Deze laat groots zien dat hij van G-Star is.

De blouse die ik hierbij draag is van De Sting. Hij is eigenlijk geschikt voor alle gelegenheden. De blouse is lichtblauw en ook te gebruiken voor tenue de ville. Ik ga hem hier zelf ook voor gebruiken aangezien ik het een mooie neutrale kleur vind. Jammer genoeg moet hij wel flink gestreken worden aangezien hij anders vol met kreuken zit. De blouse is er ook nog in veel andere kleuren op de website te vinden, maar ook in de winkels.

 

Liefs Odette

Blouse: The Sting | Tuinbroek: G-Star | Sneakers: Nike Huarache

dsc07326

dsc07336

dsc07338

dsc07313

dsc07317

dsc07320

Share:

7 comments so far.

7 reacties op “Dungaree G-Star RAW”

  1. Renate schreef:

    Leuke tuinbroek, het staat je goed! Ik zou het zelf ook zo dragen in plaats van als losse boyfriend jeans!

  2. Dineke Rozema schreef:

    Wauw, wat een mooie! Ook heel leuk om hem zo ‘los’ te dragen. Staat je überprachtig!

  3. dirk1heidi schreef:

    Super mooie outfit meid.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: