Fashion • Lifestyle • Beauty

Hello World!

Hey allemaal!

Dit is de eerste dag op mijn blog. Ik ben sinds vandaag een echte officiële blog gestart! Ik heb altijd al een echte blog willen hebben en dit jaar is het gelukt. Alle puzzelstukjes pasten in elkaar. Jammer genoeg heb ik dit jaar vrij weinig tijd, maar ik zorg dat ik er zoveel mogelijk tijd voor maak

Dit jaar zit ik in de 5e klas van de HAVO. Dat betekend het laatste jaar! SPANNEND! Ja, zeg dat wel, dat is niet zomaar wat. Ik hoop dat ik dit jaar haal en meteen door kan naar mijn nieuwe studie.

Nou, nu zal ik eens wat over mezelf vertellen! Ik ben een enorm hyper 17 jarig meisje! Kennen jullie dat gat ergens in Drenthe dat Coevorden heet? Nou, daar woon ik dus. Het is een klein stadje, maar zeker niet ongezellig! Ik hou van sport en van kleren. Shoppen is dan ook mijn grootste hobby en ik bevind met grotendeels in de sportschool. Ik ben met deze blog begonnen, omdat ik enorm van winkelen houd en ook enorm van bloggen. Al jaren lang bekijk ik elke dag allerlei blogs en outfits. Dit jaar was het aan mezelf om een blog te starten. Ik ben van plan elke week een bericht te plaatsen, maar het kan ook zijn dat het af en toe niet lukt!

Ik hoop dat jullie op mijn blog blijven kijken en laat me weten wat je ervan vindt!

Kusjesss!

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “Hello World!”

  1. megan schreef:

    you’ve got very beautiful clothes!

  2. inge schreef:

    Moooie blog

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: