Fashion • Lifestyle • Beauty

Kroon Ring Modesa!

Lieve volgers,

Ik heb voor jullie een review over deze super mooie ring. Ik heb in samenwerking met de webshop www.modesa.nl een prachtige ring gekregen. Dus ik ga hem voor jullie reviewen.

De ring is niet van echt zilver, dus oppassen met water is het wel, om roest te voorkomen. Als je de ring ziet heb ik niet het idee dat het nep zilver is, hij komt goed overeen met de andere zilveren ringen die ik heb. De diamant die erop zit is ook niet echt, maar is wel echt prachtig. Zelf wilde ik al graag zo’n ring en is dit echt een topper. Ook hadden ze de ring in een mooi fluwelen tasje gedaan!

Ik heb wel precies de goeie maat gekozen. Ik mocht zelf kiezen en heb hem opgemeten met een meetlint. Gelukkig komen de maten goed overeen met wat er op de site staat. Als je dus goed opmeet moet hij zeker passen!P9040828

P9040837

P9040818

De kwaliteit heb ik nog niet veel ervaring mee, ik heb hem nu ongeveer 3 weken, maar ben er zeker erg tevreden over! Ik zal hem zeker aanraden. Voor prijs- kwaliteitsverhouding is het zeker een super goede ring! De ring is afgeprijsd van €29,95 naar €16,96, dus echt een koopje! Ik vind het echt een enorme aanrader!

Over de levering van deze webshop ben ik erg tevreden. Ze beloofden dat de ring vrijdag aan zou komen, dit was precies zo. Vrijdag middag kwam het pakketje aan! Altijd leuk om pakketjes te ontvangen en nog leuker als het ook een leuk pakketje is! De levering bij Modesa duurt als het item op voorraad is, meestal 1 of 2 werkdagen.

Groetjes Odette x.

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “Kroon Ring Modesa!”

  1. Sandra schreef:

    Wat een mooie ring! Ik vind hem precies goed, qua grootte van het steentje. Ik hou nooit zo van opvallende ringen, maar deze vind ik wel lekker subtiel. Leuk!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: