Fashion • Lifestyle • Beauty

Love for the flowers.

Hoi iedereen!

Ik heb voor jullie weer een nieuwe outfitpost! Laatste twee weken ben ik echt zo enorm druk en bloggen helpt daar echt bij. Het is een stukje ontspanning waar je je een uurtje per dag aan kan overgeven. Dat is gewoon heerlijk rustig om te doen. Dus ook daarmee heb ik dus heel veel aan!

Nu even over de outfit. Het is een redelijk simpele outfit. Het jasje heb ik van een vriendin gekregen. Zij wilde hem niet meer. Dat snap je toch niet?! Hij is toch echt prachtig. Het jasje is van SuperTrash. Het heeft super gave studs achtige details (parels en diamantjes). Wel ben ik bang dat als ik hem vaak ga wassen, dat deze er snel afvallen. Maar verder ben ik er echt verliefd op, vandaar ook meteen een outfit post erover!

DSC04588

DSC04584 DSC04590

De broek is van de H&M, deze heb ik deze zomervakantie gekocht in Zwitserland. Dit is waar ik elk jaar op vakantie naartoe ga. Ik zal hier binnenkort wel een post over maken, aangezien ik er wel heel veel vanaf weet. Terug op mijn broek. Hij zit echt fantastisch, alleen is hij bij mijn middel wel redelijk groot en zou ik er eigenlijk een riem om moeten hebben. Dat vind ik wel heel jammer.DSC04603

DSC04648

Het shirt heb ik tijdelijk uit mijn zusje haar kast gestolen. Ik vond hem perfect passen bij de grijze jack! Gelukkig mocht ik hem ook lenen van haar. Ik vond hem sowieso al heel erg leuk, omdat er ‘oh chic’ op staat. Ook de bloemen maken het shirtje lekker vrolijk. Het shirtje is van Catwalk Junkie.

De schoenen heb ik al erg lang. In het begin dat ik ze kreeg kon ik er voor geen meter op lopen. Het zag er niet uit als ik erop liep. Maar gelukkig is dat in een jaar stukken beter geworden en lopen ze echt heerlijk. Je hebt totaal niet het gevoel dat je op hakken loopt. Ze zijn ook van een redelijk ‘oude wijven’ merk. Ze zijn van Paul Green.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: