Fashion • Lifestyle • Beauty

My own Wooden Gentlemen + Winactie

Vandaag heb ik eens iets totaal anders voor jullie. Dit keer sta ik niet zelf op de foto, maar heb ik mijn vriend gefotografeerd. Hij staat hier model voor een super tof nieuw opkomend merk, namelijk Wooden Gentlemen. Het merk is opgezet door twee studenten (Nikki Bragonje en David Hufen). Zij wilden graag een jong en fris bedrijf starten dat voor iedereen een unieke uitstraling creëert. Hierdoor zijn ze uitgekomen bij Wooden Gentlemen.

Wooden Gentlemen verkoopt verschillende fashionable accessoires van hout, bijvoorbeeld strikjes en manchetknopen. De mannenaccessoires zijn allemaal gemaakt van bamboehout. Dit hebben ze gedaan, omdat de hele wereld graag groen wil zijn, dus is Wooden Gentlemen hier alvast mee begonnen. De accessoires zijn goed voor heel veel gelegenheden. Zelf vind ik het heel apart voor een gala of een chic feestje! Daan draagt het hier tijdens een uitje naar een musical. Ik vind het vooral heel erg gaaf dat het zo uniek is. Het is echt een eyecatcher bij elke outfit.

Winactie!!! Zelf kun je ook het strikje winnen wat Daan hier draagt op de foto’s! Volg Wooden Gentlemen op Instagram en reageer onder de post op mijn Instagram dat je mee doet!!

Website Wooden Gentlemen: https://www.woodengentlemen.com/

Instagram Wooden Gentlemen: https://www.instagram.com/woodengentlemen/

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “My own Wooden Gentlemen + Winactie”

  1. byevelien schreef:

    Ah wat lief dat je lover voor de camera staat! Ik ga meedoen, vind het een hele leuke winactie.
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: