Fashion • Lifestyle • Beauty

New in: Sunglasses Rayban.

Hoii,

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie! Het heeft even geduurd, maar ik heb het de laatste tijd echt enorm druk gehad. Dus vandaar geen posts, omdat ik gewoon geen tijd had om foto’s te maken. Maar gister was het echt ontzettend mooi weer en heb ik een mooi outfit foto’s geschoten.DSC04820DSC04814Het jasje wat ik aanheb is een simpele van de H&M. Deze heb ik gekocht omdat ik nog een basic spijkersjasje nodig was. Toen ik in Amsterdam was, vond ik deze dus bij de H&M. Hij is vooral mooi omdat hij getailleerd is. Daar houd ik wel van. De kleur die hij heeft past ook vrijwel overal bij.DSC04828DSC04852DSC04880

Het shirtje heb ik gekocht bij de Zara. Ik vind suede sowieso echt ontzettend mooi. En deze heeft ook nog een mooi detail aan de onderkant van het shirtje. Een soort bloemenprintje lijkt het wel, maar dan zitten er kleine gaatjes in. De kleur is een beetje roestbruin, eigenlijk geen idee hoe je deze kleur noemt!

De Broek is ook van de Zara. Helaas is de kwaliteit van deze super winkel niet altijd even goed. De ene broek kan ik gewoon 2 jaar mee doen. En de ander is binnen 2 weken kapot. Heel raar. Maar toch wilde ik graag een witte broek, ik dacht voor 26 euro kan ik hem echt niet laten liggen. Hij zit echt als gegoten. Hij heeft lekker veel stretch. Het lijkt mooi als een broek zich naar je figuur vormt. En dat is precies wat deze broek doet!

De sandaaltjes die ik draag, heb ik vorig jaar gekocht bij de Sacha. De laatste tijd kan ik daar enorm goed slagen. Maar nu moest ik de laatste tijd ook heel veel hakken hebben. En die hebben ze daar genoeg. De sandaaltjes lopen niet fantastisch, maar wat wil je ook met zo’n dunne zool. Je kunt er prima een hele avond mee stappen. Maar als je lekker gaat wandelen zou ik ze niet aanraden.DSC04836DSC04883

Als laatste heb ik mijn allernieuwste en allermooiste item. Het is mijn zonnebril van RayBan. Echt ik ben er zo onwijs blij mee. Ik had afgesproken met mijn ouders dat als ik zou slagen voor mijn HAVO diploma, dat ik een zonnebril mocht uitzoeken. En het is me gelukt, IK BEN GESLAAGD. En mocht dus deze prachtige zonnebril uitkiezen. Het model is een Round Metal.

XXX

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: