Fashion • Lifestyle • Beauty

New Triangl Bikini: Bambi – Candy Sunset

Hoi iedereen,

Ik voel me één van de gelukkigste meiden op aarde. Ik heb namelijk een bikini van Triangl opgestuurd gekregen. Net op het moment dat ik op vakantie was, kreeg ik een reactie op mijn instagram account of ik contact op wilde nemen met een medewerker van Triangl. Eerst dacht ik dat het een grapje was. Maar ben er toch op in gegaan en heb een mail gestuurd. Ze stuurde terug dat het niks geks was, alleen dat ze me gratis een bikini toe wilden sturen. Nou wie wil dit nou niet! Ik mocht zelf op de site van Triangl een bikini uitzoeken. Ik heb de Bambi – Candy Sunset uitgekozen. Aangezien ik niet enorm bruin word, heb ik gekozen voor wat fellere kleuren. Mijn bikini zat in een super gave neoprene tas. De tas was dezelfde kleur als mijn broekje. Als je je zorgen maakt of de kleuren er wel echt zo uitzien als dat ze op de foto doen? Dat doen ze zeker!! Er is geen verschil te vinden!Zelf ben ik tot nu toe enorm tevreden over de bikini zelf. Ik had gelukkig de goede maat aangegeven. Want ik was enorm bang dat de maat niet goed zou zijn. Maar ik had echt precies geluk! De bikini vormt zich goed om je lichaam heen. Het lijkt alsof hij voor elk lichaam apart wordt gemaakt. Bestel zeker wel de goede maat, omdat je anders 4 billen krijgt. Het broekje rekt namelijk niet enorm veel mee. Daarom is het goed om te weten dat je beter een maatje groter kan nemen. Als je tussen twee maten in zit. Kies altijd de grootste van de twee. Anders krijg je dus een probleem. Het bikini topje is precies zoals je verwacht. Ik heb maat 70A en heb topje XS genomen. Bij mij past hij perfect. Maar als je maat 75A hebt, gok ik dat je al een S moet hebben. Anders wordt hij snel te klein. 

Het stofje van de bikini, de Neoprene, zit echt onwijs lekker! Ik had niet verwacht dat ik dat zo geweldig zou vinden. Maar dat bevalt me gewoon echt super. Het blijft warm, dat is het voordeel ervan. Omdat het water zich opslaat in het broekje wordt het water daarin dus warm haha. Hetzelfde idee als bij een wetsuit. De bikini wordt ook erg snel droog. Dat vind ik wel een groot voordeel. Bij een normale bikini ben je bijna 4 uur nodig om het droog te laten worden. En deze is binnen een half uur helemaal droog. Zelf vind een natte bikini echt niet lekker aanvoelen en is dit een hele goede verbetering! Het enige nadeel is, wanneer het warm is zweet je heel snel onder de bikini, dit heb ik met een normale bikini niet.

Zoals jullie misschien gemerkt hebben aan deze post, ben ik enorm enthousiast over de Triangl bikini die ik heb gekregen. Ik heb hem nog maar een paar keer gebruikt, maar ik ben er nu al super blij mee! Als je vragen heb beantwoord ik ze graag!

Kuss!

Odette

Thanks to Triangl for this amazing gift! Kijk hier voor de te gekke bikini’s van Triangl!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: