Fashion • Lifestyle • Beauty

Outfit | New Dress!

Hi loves,

De update van Curaçao is nog onderweg, maar ik heb alvast voor jullie een leuke outfitpost. Waarvan de foto’s ofcourse hier op Curaçao zijn gemaakt. Nog steeds ben ik verliefd op sommige plekken van dit mooie land. De foto’s die ik heb gemaakt, zijn daarom ook gemaakt in mijn sfeervolle straat, waar ik al 10 weken lang met alle plezier woon.

Ik woon in de Nieuwestraat. Dit is echt de straat met studenten, maar dan ook echt alleen maar studenten. Als je als student hierheen wil gaan, om stage te gaan lopen, ga alsjeblieft hier wonen! Dit is gewoon echt de perfecte plek om je stagemaanden door te brengen.

Maar natuurlijk nu even verder over mijn outfit! Want ik kan eigenlijk wel de hele dag doorkletsen. Hier heb ik een jurkje aan van de Zara. Het jurkje heeft mijn moeder hier naartoe laten sturen. Echt te lief van haar. Helaas heeft het me wel een hele lading invoerrechten gekost. Hij is nog van de zomercollectie, dus ik ga ervan uit dat hij al in de uitverkoop is, maar dat zou ik dus zelf even niet weten.

Ik heb weer mijn perfecte sandalen aan van de Sacha. Deze zijn helaas niet meer te koop, maar zijn wel mijn beste investering qua hakken. Ik heb ze niet heel vaak aan aangezien ik eigenlijk nooit op hakken loop. Maar wanneer ik een keer hakken aan heb. Zijn het deze mooie sandalen.P7159478  P7159482  P7159472

P7159473

P7159475

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “Outfit | New Dress!”

  1. liefsveer schreef:

    Leuk jurkje! Mijn neef en nicht hebben allebei ook stage gelopen in Curacao, zo leuk haha! x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: