Fashion ā€¢ Lifestyle ā€¢ Beauty

Outfit of the day | Lois Sweater

Zoals jullie zien heb ik een heel aantal outfits geshoot de laatste tijd! Ik ben heel erg blij met het resultaat en hoop ook dat jullie het leuk genoeg vinden om steeds weer te bekijken! Er komen nog een heleboel outfit online de komende tijd, dus stay tuned!!

Misschien is het jullie wel opgevallen dat ik de afgelopen paar outfits allemaal items van Lois draag. Het is echt een ontzettend gaaf merk en nu helemaal upcoming. Ik vind het een beetje vergelijkbaar met Levi’s. Het zijn allebei jeansmerken van vroeger, alleen is Levi’s iets eerder binnengekomen en komt Lois nu helemaal op! Ik zou zeker even een kijkje nemen bij Flair in Klazienaveen. Zij verkopen Lois en hebben een hele hoop items van de collectie! Ik ben in ieder geval helemaal fan van ze geworden!

Hieronder draag ik een blouse zodat het lekker stoer staat met het rokje wat ik hieronder draag. In het begin vond ik het rokje nogal heftig. Ik wist eigenlijk niet zo heel goed of dit wel bij mij zou passen. Toen ik hem eenmaal aan had met alles erop en eraan, stond het echt heel gaaf en totaal niet ordinair zoals ik had verwacht! Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden! Dus laat het weten in de reacties!

Deze velvet veterlaarsjes zijn van Shoecolate en zitten echt super lekker! Je kunt er echt dagen op lopen!

Shop the outfit here: Flair Klazienaveen

Outfit: Trui: Lois | Blouse: Only | Boots: Shoecolate

Share:

6 comments so far.

6 reacties op “Outfit of the day | Lois Sweater”

  1. demikloosterman schreef:

    Heel erg tof! Ik moest even wennen aan het rokje, maar vind het eigenlijk wel heel erg stoer! Vooral met je laarsjes

  2. dirk1heidi schreef:

    Super mooie outfit meid.
    Rokje vind ik kei mooi.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: