Fashion • Lifestyle • Beauty

Outfit of the day | Red Panther

Hi schatties!

Het is weer tijd voor een totaal andere outfit. Misschien is het jullie wel opgevallen, maar ik heb echt allemaal outfit in compleet verschillende stijlen. Ik hoop dat jullie hier een van geïnspireerd worden!

Ik draag vandaag een pantherskirt en echt ik vind hem heel erg tof! Ik vind vooral de combinatie van het panter met rood heel er tof! Ik had niet verwacht dat dit een goede combinatie zou worden, maar het past echt heel goed. Dus mijn tip: Draag je veel panterprintjes, zorg dat je iets roods erbij vindt! Het rood neutraliseert de panterprint een beetje.

Ik vind zelf de details heel erg mooi. Deze maken de outfit net even af. Zonder het bloesje onder de trui had het veel minder mooi gestaan en ook de jeans jacket past er echt heel goed bij. Een spijkerjack kan je eigenlijk bij elke outfit aan. Ik vind zelf spijker op spijker ook heel erg vet, sommige mensen vinden het té, maar ik vind het in deze tijd echt zeker wel kunnen!

Shop the outfit here: Flair Klazienaveen

Outfit: All Only! | Boots: Shoecolate

Share:

5 comments so far.

5 reacties op “Outfit of the day | Red Panther”

 1. demikloosterman schreef:

  Oeh, heel erg tof! Rood en panterprint staan inderdaad heel leuk!

 2. Nienke schreef:

  Wat een toffe, aparte outfit! Had zelf waarschijnlijk dit nooit bij elkaar uitgezocht, maar het staat je zo leuk! Panterprintjes die schrikken me altijd af maar dit staat zo leuk.

 3. dirk1heidi schreef:

  Wat een leuke outfit meid.
  Sta je goed.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: