Fashion • Lifestyle • Beauty

Outfit on point!

Hi volgers.

Ik heb natuurlijk voor ik op stage ging naar Curaçao even wat nieuwe kleertjes geshopt! Dit heb ik vooral gedaan bij Flair. Aangezien ik hier nog een bon voor had, maar ook lekker ingeslagen bij de H&M. Maar vandaag heb ik een broekje van Vila en de top is van H&M. Het is niet een mega bijzondere outfit, maar hij is lekker handig te combineren.

De top heb ik echt meteen gekocht toen ik hem zag hangen. Echt wat voor mij. Ik vind de details erop echt heel mooi en hij is gewoon lekker simpel. De kleuren die erin te vinden zijn, zijn lekker simpel en dus makkelijk te combineren. Het is een soort satijnen stof, waardoor het wel een beetje warm is. Maar hier heb je alleen last van als je dus zoals ik 1,5 uur vol in de zon staat te branden.

Het broekje is van suède, wat je nu echt in alle winkels vindt. Ik vind het zelf heel erg mooi, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat het erg populair is. Maar het zit lekker, het past bij alles en het is ook nog eens mooi. Nou vind ik op mijn broekje de hangende details erg leuk!

Mijn schoenen ga ik hier waarschijnlijk helemaal aftrappen… Ik heb ze bijna elke dag aan, gewoon omdat ze zo lekker zitten en ik ben er echt zo aan gehecht. Als ik terug in Nederland ben, is dat het eerste wat ik ga kopen! Nieuwe Huarache!

DSC06172

DSC06203

DSC06187

DSC06183

Share:

1 comments so far.

Eén reactie op “Outfit on point!”

  1. Maarten de Jong schreef:

    Wauw, Ik ben echt onder de indruk. Ga zo door.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: