Fashion • Lifestyle • Beauty

PAUL’S BOUTIQUE EXCLUSIVE STYLE BLOGGER EVENT

Zondag ben ik naar het Paul’s Boutique Exclusive Style Blogger Event geweest. Echt wat was dit een ontzettend gave dag! ’s Ochtends ben ik met de auto naar Centraal station gereden. Vanaf daar ben ik samen met Esmee Geel (dit is haar youtube kanaal)verder gereisd naar station De Bijlmer Arena met de trein. Het evenement bevond zich op het industrieterrein hier in de buurt. Het was alleen niet zo makkelijk te vinden haha, maar blijkbaar hebben wij gewoon omgelopen, want de terugweg waren we er ineens heel snel!

Eenmaal aangekomen op locatie kregen we een bandje om en kregen we een drankje aangeboden! De locatie zelf was heel mooi ingericht en echt opgemaakt zoals het merk zich voordoet. Overal stonden sta-tafels en als je rondkeek hingen/stonden er alle tassen van deze collectie! Dat was echt heel erg mooi om te zien! Alle kleuren hebben ze goed bij elkaar gecombineerd.

We kregen in de tijd dat we er waren verschillende presentaties. De merken die er waren Brandfield.nlTony Chocolonely en Spinkit. Ieder had zijn eigen verhaal.. Het verhaal van de Tony’s sprak mij het meeste aan, omdat hij ontzettend leuk vertelde over, hoe gek iedereen op chocola is!

Ik heb heel veel andere bloggers ontmoet! Voor mij eigenlijk allemaal nieuwe bloggers en vloggers, dus dat vond ik echt heel erg tof! Het is leuk om je passie te delen met anderen die dezelfde passie hebben! We zijn nog even in de fotobooth geweest!

En ofcourse bij een event hoort een goodiebag. En jeetje wat was dit een goed gevulde goodiebag!! We kregen natuurlijk de exclusive blogger bag! Hij is bordeaux rood en van lakleer. Echt heel apart en echt een kerstkleurtje naar mijn idee! Ook zat er een portemonnee van Paul’s Boutique in, deze was van zwart lakleer!

Enorm bedankt voor deze super gave dag Paul’s Boutique! Ik hoop dat ik er vaker bij mag zijn!

Hieronder staan de foto’s van het event en ook de deelnemende bedrijven!

dsc07522dsc07540dsc07482dsc07544dsc07504dsc07446 dsc07543

 

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “PAUL’S BOUTIQUE EXCLUSIVE STYLE BLOGGER EVENT”

  1. Dineke Rozema schreef:

    Wat über leuk dat je hierbij mocht zijn zeg! Ziet er goed uit!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: