Fashion • Lifestyle • Beauty

Perfect all day shoes!

Hi lieve volgers!

Ik ben weer een tijdje offline geweest, maar heb even tijd gemaakt om een outfitpost voor jullie te maken! Ik ben de laatste tijd erg druk met school en voor nu gaat dat gewoon voor. Na 5 mei ben ik klaar met de tentamens en ga ik me volledig richten op het bloggen! Dan heb ik er ook veel meer tijd voor en kan ik ook betere artikelen schrijven.

Voor nu moeten jullie het doen met deze outfit! Ik draag hier een jurkje van Object die ik zelf heel graag aan heb. Er zit een gat in bij de rug, zodat je in de zomer mooi een open rug hebt. Toen ik deze foto’s maakte was het vrij koud buiten en had ik er een hemdje onder.

Het tasje wat ik bij me heb is van Paul’s Boutique, eigenlijk is hij van mijn zusje, maar ik vind hem tof staan bij deze outfit! Deze is niet meer te koop, maar op de website hebben ze wel hele toffe clutches!

Als laatste, maar zeker niet de minste. Mijn nu al lievelingsschoenen. Inmiddels heb ik kleine ballerinasokjes uitgevonden en deze draag ik nu in elke schoenen. Het zijn Nike Air Max Thea. Deze heb ik gekocht bij Sooco! Echt super schoenenwinkel en ze hebben alle nieuwe modellen!! De schoenen die ik heb shop je via deze link! Andere schoenen zijn te bekijken op www.sooco.nl. Ik zou zeker even een kijkje nemen als je nog op zoek bent naar nieuwe sneakers of laarsjes!

Liefss Odet


Share:

2 comments so far.

2 reacties op “Perfect all day shoes!”

  1. demikloosterman schreef:

    Heel leuk jurkje! Succes met je tentamens!

  2. dirk1heidi schreef:

    Wat een leuke outfit is het meid.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: