Fashion • Lifestyle • Beauty

Tweede Kerstdag.

Hoi iedereen!

Hier ben ik weer! Ik heb vandaag twee nieuwe berichten geplaatst, dat komt omdat ik meer tijd in de vakantie. En de kleren die ik hier draag zijn echt mijn kleren! Ze zijn enorm sportief, zoals jullie misschien kunnen zien, de schoenen zijn al een beetje afgedragen. Maar ze zitten zooo lekker! Het is echt zo verschrikkelijk dat ik altijd te lui ben voor sporten tijdens de kerst! Al dat eten en niet sporten maakt je altijd zo dik haha. Na de kerst is het gewoon normaal als je 2 kilo zwaarder bent. Nu is het weer tijd om te sporten en al het eten eraf te verbranden.DSC03596

DSC03595

DSC03600

Op school na is sporten het belangrijkste in mijn leven, als ik niet kan sporten ben ik echt chagrijnig. Hele slechte eigenschap! Morgen ga ik naar sportschool en moet ik scheidsrechter zijn bij de hockey. En nog leuker, aan het einde van de dag ga ik naar een vakantievriendin. Ik heb haar sinds de zomer al niet meer gezien. Ik ben van plan lekker te gaan winkelen bij haar en ontzettend veel plezier te maken. Waarschijnlijk zien jullie volgende week wel een nieuwe post met alle kleren die ik heb gekocht daar!

Love you guys!

DSC03604

DSC03610

Share:

6 comments so far.

6 reacties op “Tweede Kerstdag.”

 1. Marrit Boeskool schreef:

  Ik ben fan… wel vind ik jammer dat je met kerst 2x hetzelfde jasje aan hebt… Maar verder FABLETASTISCH

 2. Janine Klomp schreef:

  Wowww, vet cool dat jij echt op reactie’s van mensen reageert! Meestal doen ze dat niet als ze zo blog hebben. Ik ben het wel een beetje met Marritt eens over dat jasje.. beetje jammer.. Maar zou je mij misschien willen vertellen hoe je dit bent gestart enzo? Het lijkt mij ook superleuk om te doen en hopelijk zie ik je dan eens op mijn blog!!

  Kusjes Janine

  • FABleDet schreef:

   Hoihoi! Uhm, nou eerst heb ik enorm lang nagedacht of ik het wel echt ging doen hoor! Ik ben gestart met een blog op google, zo’n blogspot! Is een prima begin en kun je mooie berichten op plaatsen, alles wordt voor je geregeld! Maar uiteindelijk wilde ik wel iets meer, en heb een echte website gekocht! Maar dat kun je allemaal op internet vinden hihi!

 3. Janine Klomp schreef:

  Okee, leuk! Is het ooit in je opgekomen om modellen werk te doen? Je ziet er echt uit als een model, FABLETASTISCH! Ik vind het echt leuk dat je dit doet en ga zeker alles van je volgen! Zou ik misschien je adres of je nummer mogen? Ik wil nog zoveeel meer aan je vragen! Ben echt fan meid!

  Kissess Janine

  • FABleDet schreef:

   Leuk dat je weer reageert! Haha, ik heb heel veel nagedacht over modellenwerk! Maar ik ben te klein, en tot nu toe nog te zwaar! Dus gaat nog niet lukken, wel heel erg lief van je! Je kunt me mailen via het e-mail adres op mijn website! info@fabledet.com .

   XX

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: