Fashion • Lifestyle • Beauty

Summer Outfit: Leather Jacket

Hallo!

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie. Ik heb echt uren in mijn kast gezocht. Tot ik eindelijk aan één van mijn lievelingsshirts dacht. Ik heb enorm veel shirtjes. Toch zijn er een paar waar ik echt verliefd op ben. Al toen ik ze kocht, waren het mijn nieuwe liefdes. Vandaag ga ik er dan ook één aan jullie showen.

Het shirtje is van de Zara. Het gene wat hem zo leuk maakt, is het kant. Het jammere ervan, vind ik dat hij vanaf de achterkant wat korter is. In het begin keek ik op de site of het echt zo hoorde. Maar gelukkig was het geen foutje van mijn shirt en hoorde het echt zo. Verder is hij niet erg lang. Hij is precies lang genoeg voor een iets hogere broek. Bij mijn outfit is hij helaas wel iets te kort! Wanneer je er een lage broek onder draagt, zie je waarschijnlijk het shirtje wat je eronder draagt. Ik heb hier gewoon een hemt in dezelfde kleur gekozen, aangezien het dan niet heel erg opvalt dat hij er niet bij hoort.

DSC04449

DSC04451

DSC04472

DSC04453

DSC04454

DSC04456

DSC04470

DSC04460

DSC04464

DSC04480

Het leren jasje is echt geweldig. Ik heb hem nu denk ik 2 of 3 jaar. Maar hij blijft echt fantastisch. Want ik heb hem in de zomer bijna elke dag aan. Hij zit lekker, is handig en de kleur past overal bij! Kortom, alleen maar voordelen dus bij deze lerenjacket. Hij is van Arma en is van echt leer. Van een echt leren jasje krijg je echt geen spijt. De jasjes kun je zo lang dragen, ze gaan echt nauwelijks af. Ik heb ook een zwarte, hierbij zie je nog bijna geen verschil van het begin en die had mijn moeder ongeveer 7 jaar geleden gekocht. Dus echt een aanrader!

De broek is simpel, maar zit geweldig. De jeans is van Levi’s zoals ik al in een eerdere post heb verteld. Volgens mij is het type Demi Curve. Nou weet ik dat niet zeker aangezien de letters in de broek al een beetje vervaagd zijn haha. Lekker handig weer. Maar als ik zo op de site kijk, is dat hem!

Als laatst de schoenen. Tja, die zijn gewoon prachtig, maar niet echt handig. Als je nooit op hakken loopt zijn ze echt puur voor de mooi en niet om elke dag naar school aan te doen. Vandaar dat ik ze ook bij de outfit laat zien. Ze zijn alleen even voor de foto, daarna meteen weer andere schoenen aan!

Lopen jullie veel op hakken?

Liefs Odette!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: