Fashion • Lifestyle • Beauty

The Winter Is Coming Back

Lieve allemaal!

 

Ik heb een hele tijd niks van me laten horen. Dit mede doordat ik het enorm druk heb met school… Het gaat niet zo enorm bijster als ik had gedacht en moet er dus net wat meer werk in steken. Maar daarentegen heb ik wel een nieuwe post voor jullie! En deze keer heb ik bij een super leuke winkel Optie 11, wat nieuwe kleertjes geshopt!

De broek die ik hier aan heb zit mega lekker. Hij zit lekker strak en past zich mooi aan naar je eigen postuur. Het is een grijze kleur. Niet al te donker maar ook zeker geen lichte. Ook is er een leuk rimpelachtig detail te zien aan de broek. Dit maakt het net even wat aparter als een normale skinny! En gelukkig zitten er zakken in. Sommige broeken hebben geen zakken, man man dat is echt zo vervelend.

DSC05996

DSC05995

DSC05998Ik heb om de broek een trui gewikkeld. En het is nou eenmaal weer tijd voor de truien. Dacht je even dat het echt lente ging worden, maar nu moeten de truien weer aan! Voor Optie 11 een voordeel! Want deze heerlijke trui is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik heb hem hier in het geel om mijn broek geknoopt! Maar hij is ook heerlijk om gewoon thuis aan te hebben. Maar natuurlijk ook met een witte of spijkerblouse eronder.

Ik draag zoals gewoonlijk mijn eigen leren jackje! En de hoed die ik op heb komt ook bij Optie 11 uit de winkel! Hier een linkje naar de Facebook van Optie 11.

 

Liefs Odette

Share:

1 comments so far.

Eén reactie op “The Winter Is Coming Back”

  1. Eva huizing schreef:

    Love it!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: