Fashion • Lifestyle • Beauty

Walking through the woods..

Hai iedereen,

Ik heb vandaag voor jullie weer een nieuwe outfitpost. Ik ben vanochtend met mijn moeder even naar het bos geweest en daar kun je natuurlijk prachtige foto’s maken. Daar heb ik dan ook optimaal gebruik van gemaakt.

De outfit die ik hier draag is vrij simpel. Het jasje wat ik hier draag heb ik zaterdag gekocht in Groningen. Ik vind het zelf een super goede aankoop. Je kan hem bijna overal bij aan. Het heeft een beetje een groene leger kleur. Alleen dan net iets meer tegen de bruine tint aan. Hij zit echt heerlijk, is niet te warm of te koud en heeft toffe details. Zoals de zakken en het kraagje. Hij komt van de Zara.

DSC04759

DSC04763

DSC04760

DSC04775

DSC04778

DSC04781

DSC04783

DSC04784

DSC04787

Het shirtje dat ik aan heb, is helaas een beetje vaal geworden door het wassen. Ik denk dat ik deze al wel meer dan 2 of 3 jaar heb. Maar ik kan er geen afscheid van nemen, dus blijft hij lekker in mijn kast liggen. Het is niet echt een croptop, maar ook niet echt een lang shirt, hangt er een beetje tussenin. Het shirt is van Maison Scotch.

De broek die ik hier draag is mijn lievelingsbroek. Ik weet zo niet of ik deze al eens aan heb gehad op de foto’s, maar hij is fantastisch. Hij is van Levi’s. De jeans is lekker zacht en vormt zich perfect mee met je figuur, dit vind ik altijd wel belangrijk.

Liefs.

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: