Fashion • Lifestyle • Beauty

Already a month in Paradise! The Westpoint of Curaçao.

Hi all,

Het is wel even weer tijd om jullie een beetje bij te praten. Inmiddels zijn er al 4 weken en dus bijna een maand voorbij. Ik kan niet geloven dat het zo snel is gegaan. En iedereen zegt dat de komende weken nog sneller gaan. Eerst kon ik niet geloven dat het snel zou gaan, maar je merkt het pas als je er bent!

Het is nog steeds een paradijs. Wanneer ik de stranden hier bezoek kan ik nog steeds niet geloven dat ik er gewoon echt ben. Het is allemaal zo onwerkelijk. Inmiddels ben ik wel gewend aan het weer. Nog steeds is het wel lekker warm en zweet ik me kapot. Maar ik denk dat dat nooit meer over gaat haha. Helaas ben ik deze week bijna de hele week ziek geweest. Maar nu het vrijdag is, voel ik me ineens een stuk beter.

Morgen is mijn Papsie jarig. Dan wordt die lieve ouwe vent alweer 50. Man wat vind ik het jammer dat ik er niet bij ben. Maar gelukkig bestaat er facetime en gaan we het met z’n allen vieren via de telefoon haha! Ik heb er nu al zin in om hen te zien. Voor mij is het morgen ook een super leuke dag, want ik ga met DOLFIJNEN zwemmen. Jaa OMG. Ik ben echt zo super benieuwd. Ik weet ook totaal niet wat ik ervan moet verwachten, maar ik zal zeker een heleboel foto’s uploaden en natuurlijk ook hoe ik het ervaren heb.

Vorige week zaterdag ben ik naar het strand Porto Mari geweest. Het strand was wel heel erg mooi, maar het was die dag echt heel erg warm en benauwd. Dus dan lig je al snel dood te gaan op het strand. De nacht ervoor had ik eigenlijk nauwelijks geslapen, dus ik was zo kapot, dat ik daar de hele dag heb liggen slapen op dat bedje haha.

Nadat we het strand wel gezien hadden, zijn we met de auto naar het uiterste Westpunt van Curaçao gereden. Maar echt wauw. Ik zou dit iedereen willen laten zien. Dit is werkelijk waar het meest bijzondere wat ik ooit gezien heb. We hebben hier de zonsondergang bekeken. Bij het uiterste Westpunt hebben ze een scheiding van Wild en Rustig water (Ying Yang). Ik had nooit gedacht dat je die scheiding zo goed zou zien, maar dat verbaasde me gewoon echt!

IMG_2098 IMG_2104 IMG_2111

IMG_2162 IMG_2178

Nog steeds zijn de feestjes hier natuurlijk perfect en dat zal altijd zo blijven! Eerst twijfelde ik enorm of ik niet nog een paar daagjes langer wilde blijven en nog even genieten van de rust en het weer. Maar 21 Augustus stap ik weer lekker het vliegtuig in en ben ik 22 Augustus weer lekker in het heerlijke Nederland!

Ik spreek jullie dit weekend weer, als ik weer heel veel leuke dingen beleefd heb dit weekend!

Liefs Odette!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: