Fashion • Lifestyle • Beauty

Breakfast!

Hee lieve volgers,

Vandaag heb ik voor jullie een artikel over ontbijtjes. Natuurlijk vertel ik jullie over mijn ontbijtje en laat ik ook zien wat andere mensen eten als ontbijt.

Een ontbijt is echt onmisbaar. Als je denkt dat je afvalt van niet ontbijten, heb je het goed mis. Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Na de lange nachtrust is je lichaam toe aan nieuwe energie om de dag weer mee door te komen. Eet daarom een gezond ontbijt met veel vezels. Deze houden je stoelgang in orde.

Mijn ontbijt ziet er, vind ik natuurlijk, heerlijk uit. Elke ochtend eet ik magere kwark met walnoten en vruchten. Deze vruchten verschillen per dag. Meestal zijn het mango’s of aardbeien, maar ook wel eens druiven of blauwe bessen. Soms gooi ik er ook nog wat chia zaad door, maar dit is echt zelden.20141226_091140000_iOS

Ik vind dat er enorm veel voordelen zitten aan het eten van kwark in de ochtend. In de kwark zitten vrij weinig calorieën, maar ook de benodigde voedingsmiddelen. Het is echt heel lekker, vooral de verse vruchten erin maken het echt lekker! Ook de walnoten zijn heerlijk, vooral verse noten van de markt zijn een lekker tussendoortje. Het enige nadeel aan de kwark is, dat het vrij lang duurt om het klaar te maken. Als je ’s ochtends weinig tijd hebt is het niet handig om al die vruchten nog te snijden.

Andere lekkere ontbijtjes zijn. De ontbijtcake van Rens Kroes. Deze ga ik binnenkort maken. Dus als jullie willen, wil ik hier wel een review over schrijven. Ook brood is natuurlijk een prima ontbijt. Het heeft alle voedingsmiddelen, maar ook biedt het heel wat energie. Je kunt ook ochtendshakes gaan maken. Een scheut yoghurt met wat banaan of aardbei erdoorheen. Heerlijk voor onderweg ook! Je moet wel opletten wat je in de shake gooit, want verse melk is natuurlijk niet de hele dag goed.

Laat mij eens weten wat jullie ontbijten!!

Groetjess xx

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “Breakfast!”

  1. essieh schreef:

    Oh echt heerlijk alleen ik zit ook altijd met het probleem van al die vruchten snijden dus doe het de avond ervoor alsvast en dan hoef ik niet speciaal eerder op te staan! Wat trouwens wel echt lekker is ,is amandelmelk van alpro met wat Eat natural van de supermarkt

  2. Jessica schreef:

    Ziet er heerlijk uit!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: