Fashion • Lifestyle • Beauty

Favourite Items.

Bonjour iedereen!

Ik heb voor jullie weer een nieuwe blogpost! En dit keer iets heel anders dan normaal. Normaal plaats ik bijna alleen maar over lifestyle en fashion. Maar dit keer heb ik zoals jullie kunnen zien aan de titel. Een ‘favourite items’ post. Dit is de eerste keer dat ik dit doe. Dus reageer en laat weten wat je ervan vindt!

Het eerst item wat ik voor jullie heb zijn mijn parel oorbellen. Echt ik draag ze denk ik al wel 5 jaar. Of nou ja, het soort draag ik al zo lang. Maar elk jaar raak ik helaas wel één van het setje kwijt. Gelukkig heb ik deze nou al bijna een jaar! Ik ben er echt enorm gehecht aan. Nooit heb ik andere oorbellen in dan deze. Misschien dat jullie dat ook wel op de foto al hadden gezien. Gek genoeg vind ik ook dat andere oorbellen mij totaal niet staan, maar ik denk dat dat komt omdat ik zo gehecht ben aan deze soort.

DSC04532

Het tweede item, of items. Mijn ringen, ik heb het setje van drie gekregen van mijn ouders voor mijn 16e verjaardag. Sinds die dag heb ik echt elke dag ringen om. Het is een setje van Zinzi. Als ik ze een dag niet om heb, dan voelt het meteen zo kaal aan. Hebben jullie dat ook? De andere ring heb ik gekregen van mijn vriend voor mijn 17e verjaardag. Ik vind hem echt prachtig!

DSC04527

DSC04520

Het volgende item is mijn luchtje. Het is het luchtje van Giorgio Armani Diamonds. Hij ruikt echt fantastisch. Eerder had ik altijd elke dag een ander luchtje op. Tegenwoordig heb ik alleen deze nog maar op! Op de één of andere manier wen je zo snel aan dingen die je meteen aanspreken. En dat had ik precies met deze geur, meteen toen ik hem rook al was ik verliefd!

DSC04544

En natuurlijk kan mijn telefoon niet missen. Het is een iPhone 5s en hij is geweldig. Het klinkt echt stom, maar ik denk dat ik echt niet zonder telefoon zou kunnen. Je moet voor mensen bereikbaar zijn, maar ook mijn blog heb ik mede op mijn telefoon staan. Natuurlijk is mijn laptop mijn lieverd voor mijn blog. Maar mijn telefoon is er toch wel de back-up voor!

DSC04554

Mijn laatste item is mijn leren jackje. Hij is van Max & Co. Ja hoor, toch nog een kledingitem. Het kon natuurlijk ook niet missen met zo iemand als ik. Het leren jack heb ik nu al ongeveer 3 jaar. Mijn moeder had hem hiervoor ook al ongeveer 5 à 6 jaar aan. Dus hij is al behoorlijk oud. Dat valt dan ook wel redelijk te zien. Helaas zitten er twee gaatjes aan de zijkant bij mijn ellenboog. Nou zie je dit gelukkig niet goed, omdat hij helemaal zwart is. Maar ik zal jullie vertellen. Een echt leren jasje is de beste aankoop die je gaat doen. Hij blijft zo lang mooi en het raakt nooit uit de mode. In ieder geval de kleur zwart niet!

Hebben jullie ook favoriete items?

Liefs,

Odette

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: