Fashion • Lifestyle • Beauty

First Beach: Grote Knip

Hi all!

Zondag was ik vrij van stage, aangezien ik alleen stageloop doordeweeks. Dat weekend moest ik natuurlijk wel goed benutten en dat heb ik ook zeker gedaan. De feestjes hier zijn echt heel erg gaaf! Bijna alles is op het strand en dat geeft het echt een vakantiegevoel, wat het eigenlijk niet zou moeten zijn. Maar toch voelt het niet echt verkeerd. Ik ga hier vast een enorm mooie tijd beleven. Maar ook de stranden zijn echt nog mooier dan ik had durven dromen (kwijl). Maar ik meen het oprecht dat dit het allermooiste strand is wat ik ooit in mijn leven heb gezien. Alles is zo blauw en ook gewoon echt licht licht blauw! Zoooo mooi!

Zondag heb ik zoals de titel al zegt, het strand Grote Knip bezocht. Samen met nog een aantal meiden zijn we hierheen gereden. Zelf verblijf in de Nieuwestraat. En vanaf hier is het ongeveer drie kwartier rijden naar het Westpunt. Maar het is het helemaal waard om dat eind te rijden. Het strand zelf is niet bewerkt, dus het ligt er nog vol met stenen. Wel zijn er parasols die je kunt gebruiken, maar ook bezitten ze bedjes waar je gratis gebruik van kunt maken. Dit is best heel erg handig, want je hoeft dus niet op het zand te liggen.

IMG_1896[1]

IMG_1892[1]

Het strand is verder goed onderhouden en alles is nog vrij schoon. Er lopen hier veel mensen uit de lokale bevolking, wat ik zelf niet verwacht had aangezien het echt studentenplekken zijn. Maar ze waren wel erg gezellig en lekker luidruchtig!

Wat is het mooiste strand dat jullie ooit gezien hebben?

Liefs!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: