Fashion • Lifestyle • Beauty

First day at Curacao!

Lieve allemaal! 

Vandaag is mijn aller eerste dag op Curacao! Nou het heeft heel veel spanning bezorgd en best wel trots dat ik het toch gedaan heb! Het is hier natuurlijk prachtig weer! Maar de omgeving is een stuk viezer dan ik had gedacht. Overal ligt afval op straat en in bosjes, echt gewoon OVERAL. En de huizen zijn niet echt het mooiste van binnen, maar we leren er maar mee leven, het zijn maar drie maandjes! 
Gister ochtend vertrok in om 11 uur vanaf Schiphol, met nog 30 andere studenten! De vlucht duurde lang, maar was gelukkig erg rustig! Het was heeel gezellig in het vliegtuig en we hebben mekaar meteen leren kennen! We werden op Curacao meteen opgewacht door Wereldstage (het stagebemiddelingsbureau waar wij mee naar Curacao worden genomen). 

Eenmaal in het huisje aangekomen hebben we even snel andere kleren aangetrokken en lekker gedoucht! Pfoe zeg daar was ik wel aan toe!! Het is hier echt zoo warm en je zweet de hele tijd! Ik heb het kamertje ingericht met leuke foto’s van thuis, dus gelukkig is het al iets sfeervoller!

Morgen ga ik voor het eerst naar mijn stage en ik ben echt heel benieuwd wat ik ervan kan verwachten! Ik laat alles weten, maar ga nu lekker een middagje naar het strand!

Liefs Odette

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: