Fashion • Lifestyle • Beauty

Fitness Hoelahoep!

Hallo iedereen!

Vandaag ik voor jullie een lifestylepost en ook een beetje een review. Iets meer dan een half jaar geleden heb ik voor sinterklaas een super fijne Fitness Hoelahoep gekregen. Zelf heb ik een Fitnesshoelahoep Original van 1,5 kg. De hoelahoep is goed voor veel verschillende dingen. De hoofddoelen zijn: afvallen, betere rompstabiliteit, strakkere buik en het is goed voor je humeur. Precies de doelen die elke vrouw in het hoofd heeft. Nog een klein doel is een strakkere taille. Maar werkt het nou echt?

Er zijn vier verschillende typen hoelahoepen:

  • Fitnesshoelahoep Original
  • Fitnesshoelahoep New Style
  • Massagehoelahoep
  • Hoopdance hoelahoep

Deze hoelahoepen zijn ook nog te verkrijgen in meerdere maten; van 1,2 tot 2,3 kg. Dit lijkt heel licht, maar als je hem eenmaal vast hebt piep je wel anders haha! Je moet het hoelahoepen wel opbouwen, anders kun je erge spierpijn verwachten.

Ik heb de hoelahoep nu dus meer dan een half jaar. Ik merk niet dat ik afval speciaal door de hoelahoep. Nu val ik helemaal niet af, maar zou ik dus de conclusie trekken, dat de hoelahoep voor mij hierbij geen functie heeft. Nou ga ik ervan uit dat je ook op je eten moet letten wanneer je deze hoelahoep gebruikt bij het afvallen. Hier maak ik ook geen gebruik van.

De taille ben ik echter wel zeer tevreden over. Ik heb in het begin mijn taille opgemeten en had ik een taille van 68 cm. Nu is mijn taille nog maar 61 cm. Ik ga ervan uit dat dit wel door de hoelahoep komt, aangezien ik geen echte taille had en je dat nu steeds meer gaat zien.

Ik vind het heel fijn dat ik nu in de spiegel kan kijken en dat ik ook daadwerkelijk verschil zie. Dat het niet een verschil is van centimeters, maar je het echt kunt zien veranderen. Wat minder fijn is, is het voelen ervan. Ik had de eerste twee weken heel erg last van blauwe plekken. Nou ben ik iemand die niet opgeeft en net zo lang doorgaat tot het goed is. Toch nog iets goeds, want na twee à drie weken, had ik echter geen pijn meer.

Als je geïnteresseerd bent, zou je een kijkje kunnen nemen op de sites waar ze de hoelahoep verkopen. Hieronder een linkje hoe je kunt zien welke maat en hoelahoep je het beste kunt kiezen.

http://www.fitnesshoelahoep.com/kieswijzer/

Groetjess!

 

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: