Fashion • Lifestyle • Beauty

Fitness Studio!

Hoi!

Vandaag ben ik voor het eerst weer naar de sportschool geweest. Jeetje wat had ik dat gemist. Ik kan echt wel uren rond hangen op de sportschool. Beetje cardio, af en toe een paar oefeningen. Lekker kletsen met vriendinnen. Helaas was ik vandaag alleen, maar wel heb ik enorm genoten.

Je hebt niet alleen de sportschool, maar ook andere sporten. Zelf heb ik gehockeyd en op atletiek gezeten. Nog steeds heb ik spijt dat ik daar vanaf ben gegaan. Ik denk dat dat echt de sport was waar ik goed in ben! Maar ook dans ik al zo’n beetje 13 jaar! En daar heb ik nog steeds heel mijn leven plezier in. Dansen is echt mijn passie, als ik op die wedstrijden al die dansen kijk, zit ik echt mijn mond open te kijken! Klik hier als je mijn dans wilt bekijken!

Hebben jullie ook allemaal van die motivatie plaatjes? Van die vette trainingschema’s die je kunt volgen om die ene spier te trainen. Ik heb allemaal van die plaatjes voor een thigh gap gevonden. Ik vind het echt super mooi en ben er voor aan het trainen. Maar tot nu toe gaat het nog niet zo goed haha… Ik ben nogal gek op heerlijke snoepjes en koekjes. Misschien dat dat mij een beetje tegen zit. Maar ik heb geen enkele behoefte om ermee te stoppen!

Wat doen jullie op de sportschool?

Dikke kuss.

Share:

8 comments so far.

8 reacties op “Fitness Studio!”

 1. Anoniem schreef:

  Op de sportschool kijk ik altijd naar andere mensen en vergeet zelf iets te doen! Of ik hoor me vriendin klagen dt we stomme oefeningen aan het doen zijn!!!!

 2. Janine Klomp schreef:

  Hee Fabledetttt,

  Ik wou je filmpje kijken maar hij doet het niet

  Groetjes Janine

 3. Marciëlla schreef:

  Ik vind het ook heerlijk om te sporten. Zelf fitness ik veel en doe ik aan hardlopen. Ik haal mijn inspiratie en motivatie vooral van YouTube filmpjes, maar vind het sowieso geen straf om lekker een rondje park te rennen!

 4. Laura schreef:

  Ik denk ook dat het zonde is dat je bent gestopt met atletiek. Al die wedstrijden die we samen hebbenuitgezeten die jij meestal toch net weer van me won maar het was wel altijd gezellig op die dagen!

  • FABleDet schreef:

   Aaah super lief van je!! En ik vond het ook altijd echt gezellig met jou! Helaaas is het echt te zonde dat ik ben gestopt inderdaad!:(

 5. Lieke schreef:

  Ik hoor veel mensen positief over de sportschool, maar bij mij gaat dat echt niet. Ik vind het echt vervelend als iedereen naar je kijkt en ik verveel me al op een apparaat als ik er nog geeneens een minuut op bezig ben. Gaat weer lekker, hahah. Doe mij maar een rondje hardlopen, hockey of een workout thuis!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: