Fashion • Lifestyle • Beauty

FITTEA.EU THE EASY WAY TO GET FIT

Hi loves!

Ik heb vandaag een review over de detox thee van Fittea.eu. Eigenlijk wilde ik deze alleen gebruiken voor een Instagram foto, maar ik ben echt echt zo blij mee dat ik dit echt met jullie moest delen. Ik gebruik de thee nu precies een week en merk wel degelijk verschil. De weegschaal heeft geconcludeerd dat ik maar liefst 2 kilo ben afgevallen door deze thee, alleen in deze paar dagen al! Nou dat moet iedereen toch proberen?!

Wat doet Fittea?

Fittea heeft een detox werking. Dit betekend dat het product je lichaam helemaal reinigt. Hiermee worden dus alle afvalstoffen uit het lichaam verwijderd en deze wegen bij elkaar nogal wat!

Detox is niet alleen goed om af te vallen, maar ook erg goed voor je lichaam zelf. Je krijgt er meer energie van en je lichaam wordt naar mate je het langer doet ook sterker van. Er bestaat natuurlijk niet alleen maar thee om je lichaam te ‘detoxen’, maar ook met verschillende voeding kun je je lichaam helemaal reinigen.

 

Mijn mening

Ik heb de thee als super fijn ervaren en ben ik ook echt blij met het resultaat. De thee smaakt lekker en heeft geen overheersende smaak. Wel vraag ik me af of ik de volle 28 dagen de thee kan gebruiken. Ik denk zelf namelijk dat hij sneller op is, maar dit zal ik aan het einde van de maand wel merken. Ik neem ’s ochtends een kop en ’s avonds een, maar dit is zeker wel genoeg. Ik drink normaal ook de hele dag thee, dus dit was voor mij niet echt een verandering.

Nogmaals, bij mij werkt het, maar het kan bij iedereen een andere werking hebben.

Hier ga je naar de website van www.fittea.eu.

 

Liefs Odette

Share:

3 comments so far.

3 reacties op “FITTEA.EU THE EASY WAY TO GET FIT”

 1. lijkt mij echt wel eens fijn om te proberen

  liefs
  karlien
  Polished Cats

 2. dirk1heidi schreef:

  Het is inderdaad lekker thee…
  Heb hem ook al eens gedronken en hij was zo heerlijk.

 3. […] Hi loves! Ik heb vandaag een review over de detox thee van Fittea.eu. Eigenlijk wilde ik deze alleen gebruiken voor een Instagram foto, maar ik ben echt echt zo blij mee dat ik dit echt met jullie moest delen. Ik gebruik de thee nu precies een week en merk wel degelijk verschil. De weegschaal heeft geconcludeerd dat ik maar liefst 2 kilo ben afgevallen door deze thee, alleen in deze paar dagen al! Nou dat moet iedereen toch proberen?! Wat doet Fittea? Fittea heeft een detox werking. Dit betekend dat het product je lichaam helemaal reinigt. Hiermee worden dus alle afvalstoffen uit het lichaam verwijderd en deze wegen bij elkaar nogal wat! Detox is niet alleen goed om af te vallen, maar ook erg goed voor je lichaam zelf. Je krijgt er meer energie van en je lichaam wordt naar mate je het langer doet ook sterker van. Er bestaat natuurlijk niet alleen maar thee om je lichaam te ‘detoxen’, maar ook met verschillende voeding kun je je lichaam helemaal reinigen.   Mijn mening Ik heb de thee als super fijn ervaren en ben ik ook echt blij met het resultaat. De thee smaakt lekker en heeft geen overheersende smaak. […] Source link […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: