Fashion • Lifestyle • Beauty

Gran Canaria ’16

Twee dagen geleden ben ik aangekomen op het heerlijke Gran Canaria! Even een weekje lekker rustig aan doen en genieten. De zon schijnt hier heerlijk en het is ongeveer 23 °C. Dus prima weer om in de zon te liggen bakken.

P2291123

Gister hebben we lekker in het resort gehangen. Het heet Lopesan Baobab, het heeft even geduurd maar ik kan het nu eindelijk uitspreken (hoop ik). Het is een heerlijk en rustig resort. Natuurlijk wel een beetje animatie, maar ik vind dat dat erbij hoort. Het is niet dat je de hele dag gek wordt van de muziek die er gedraaid wordt. Er worden ook yoga, aquajogging en veel andere sporten gegeven.

Ook is er een sportschool en die hebben Daan en ik natuurlijk al even uitgetest. Vanochtend hebben we heerlijk gesport. Soms ben je het gewoon even nodig om lekker in beweging te zijn. Dus vandaar dat we ons bedje iets eerder verlaten hebben.

Wanneer je klaar bent met sporten kun je een douche nemen, maar je kunt natuurlijk ook lekker even het zwembad in duiken. Er zijn er hier gewoon 7 zwembaden! Echt niet normaal, wanneer je deze allemaal gehad hebt, kan je voorlopig geen water meer zien.

P2281050

P2281045

Vandaag was het een wat mindere dag en hebben een auto gehuurd. Daarmee hebben we een beetje rond het eiland getoerd. Dat was wel heel erg gaaf. Je kan allemaal bergweggetjes nemen en zo een beetje door kleine dorpjes rijden. Wij hebben verschillende routes gedaan, maar hebben ook bijna 6 uur in de auto gezeten haha. Wat je vooral ziet is veel droogte, dus een beetje dood gras en gesteente waar niks op groeit. Boven op de bergen is er eigenlijk heel erg weinig te zien behalve een enkele grasspriet. Verder zijn er enorm veel Aloë Vera planten. En ook Yucca planten zoals het volgens mijn ouders heet. Ik heb nog niet echt gezocht hoe die eruit zien, dus ik geloof ze maar op hun woord dat het deze boomachtige planten zijn.

P2291145

P3011202

P3011205

P3011257

Ik heb voor jullie nu alvast een klein voorproefje van de reis, maar er volgen hopelijk nog een hele hoop meer foto’s en blogposts.

Liefss!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: