Fashion • Lifestyle • Beauty

I love to read books.

Hallo!

 

Aangezien ik heel erg veel lees (op vakanties soms wel 15 boeken) en het dus ook heel erg leuk vind, wil ik jullie graag laten zien welke boeken ik nou daadwerkelijk echt de moeite waard vind om te lezen. Natuurlijk zal ik jullie aanraden zo veel mogelijk boeken te lezen, omdat het gewoon erg goed is voor je woordenschat, maar je er ook heel veel plezier aan kan hebben. Soms zit je zo in een boek verzonken dat even niemand je mag storen, totdat je het spannende stuk voorbij bent. Wanneer het hele boek spannend is, lees je het boek zo uit! Tenminste zo gaat het bij mij ook altijd.

 

After | Hier begint alles

Dit boek heb ik tijdens de vakantie gelezen in Mauritius. Mijn vriend was er niet zo’n groot fan van, omdat ik dus elk vrije moment heb gepakt om mijn boek te kunnen lezen haha. Het boek was echt zo enorm spannend, omdat elk woord de sensatie in het boek versterkte. Het boek bevat wel wat vunzige woorden, maar dat past heel goed bij de stijl waarin het boek geschreven is. De passie tussen de twee hoofdpersonen Tessa en Hardin wordt zo in details beschreven, dat je het gevoel hebt, dat ze naast je zitten het verhaal uit te beelden. Dat vond ik zelf echt heel erg bijzonder!

Ook heb ik het After | Je kan niet leven zonder hem gelezen. Het is echt gaaf hoe zij de twee boeken aan elkaar verbind. Precies waar het in het eerste deel stopte, ging het verder in deel twee. Echt pluspunten voor Anna Todd! Er zijn nog 2 delen van de serie en ik ben zeker van plan ze te lezen.

boeken pr

Hungergames | Catching Fire | Mockingjay

Wat een prachtserie boeken. Dit zijn echt mijn lievelingsboeken en ook mijn lievelings Films. Ik ben zo’n enorm groot fan van de Hungergames. Suzanne Collins heeft het allemaal zo gedetailleerd geschreven, dat je in je hoofd alles in beelden kunt vormen. Zelf vond ik het eerste boek echt het mooiste, omdat het hier nog een nieuw onderwerp is, wat nog nooit eerder voorgekomen is. Het is zo bijzonder, dat je hoopt dat het hier nooit gaat gebeuren. Ik vind het zo ontzettend gaaf wanneer ze echt beginnen met de Hungergames, dan gaat je eigen beleving echt helemaal in!

De films vind ik ook allemaal te gek! Ik kijk al sinds Mockingjay Part 1 op de laatste film. Mockingjay Part 2! Als je mij vraagt wat ik de aller indrukwekkendste films vindt, zijn het zonder enig twijfel deze! Wat is jullie mening over deze serie?

PA140879

Trip | Judith Visser

Jullie zijn er vast al wel achter, maar ik hou enorm van wat spannendere boeken. Zelf zijn de youth thrillers echt mijn ding. Ik vind dat je de spanning dan echt proeft in het boek. Dat is echt één van de fijnste gevoelens. Deze thriller van Judith Visser laat de band van een hond en het baasje echt prachtig zien. Tijdens het boek heb ik wel een aantal keren in tranen doorgelezen. Ik vond het echt zo emotioneel. Voor mij is Judith Visser echt een hele goede schrijfster. Ik heb heel veel boeken van haar gelezen en ben enorm fan van haar.

boeken prrr

Wat zijn jullie favoriete boeken?

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “I love to read books.”

  1. Lisa schreef:

    Liefde voor The Hunger Games, ik hou van die boeken!

  2. Daphne schreef:

    Hé! Ik heb jou genomineerd van de Liebster Award! Het lijkt me leuk als je hem invult! Liefs, Daphne.
    Ik vind lezen trouwens zelf ook erg leuk! Ik moet er alleen de tijd voor nemen of er even goed voor gaan zitten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: