Fashion • Lifestyle • Beauty

SLEEPING ALL DAY ★ ☽ + GIVEAWAY

Goodmorning loves.

Een goede nachtrust is echt een must voor iedereen. En wat is er nou lekkerder dan onder een mooi en schoon dekbed slapen! Ik heb bij Living Comfort Textiel dit dekbed besteld, omdat ik op zoek was naar een mooi dekbed wat paste bij mijn kamer en lekker zacht was. Ik heb er echt een hekel aan wanneer een dekbed niet lekker zacht is, gelukkig is dit dekbed gemaakt van katoen en dus heerlijk zacht. Ik heb gekozen voor de maat 220 x 240 cm en deze past precies. Wat ik erg fijn vind, is dat er aan het einde een grote vlak aan de achterkant van het bed hangt. Zo heb je nooit koude tenen, haha!

De keuze maken tussen de designs was eigenlijk niet heel moeilijk. Ik heb gekozen voor een wereldkaart aangezien ik reizen ontzettend tof vind en zo altijd kan kijken waar ik al geweest ben op de wereld. De kleuren zijn ook super makkelijk te combineren. Ik ga er zelf nog een paar roze kussens bij leggen omdat dit bij mijn kamer past, maar eigenlijk is elke kleur passend. Toen ik op de site keek had ik eigenlijk alleen maar een beetje globaal gekeken naar het dekbed. Toen ik hem binnen kreeg zag ik dat er ook nog hartjes aan de onderkant van het dekbed zaten. Dat vond ik zelf echt heel erg leuk! Maar dit zie je dus ook terug in de wereldkaart op het dekbed.

Living Comfort is slaapexpert sinds 2005 en sinds een korte tijd hebben ze hier ook het Living Comfort Textiel aan toegevoegd. Op deze website hebben ze een heel groot assortiment aan dekbedden en dekbedovertrekken, maar ook kussens en matrassen. Ze hebben dus vrijwel alles in hun webshop. Ik bestelde het item donderdag en vrijdag lag het al bij mij thuis! Dus ook nog een hele snelle levering. De prijzen zijn prima te betalen! Je hebt al een tweepersoonsdekbed voor 25 euro! Dat is voor een dekbed helemaal niet veel en de kwaliteit is echt super!

Wil jij nou ook zo’n heerlijk dekbed winnen? Dat kan! Reageer onder deze post of op Facebook dat je mee doet!

 

Shop het dekbed hier!

Klik hier voor de volledige site van Living Comfort Textiel!

Hieronder een aantal foto’s van mijn gekozen dekbed!

Share:

15 comments so far.

15 reacties op “SLEEPING ALL DAY ★ ☽ + GIVEAWAY”

 1. Prachtig dekbed! Ik doe mee! Volg je ook op Instagram en Facebook! 😊 XXX

 2. Suzanne van de Mortel schreef:

  Wauw pretty! Ik hou zelf ook erg van reizen en deze kleuren passen mooi bij mijn kamer.

 3. Iris schreef:

  Leuke actie Odette! Ik doe mee 😊

 4. Danielle schreef:

  Mooi Odette!!!
  Ik doe mee

 5. Nienke schreef:

  Wat een super leuk dekbed! Ik heb een traagschuimkussen uit hun webshop en het lijkt me erg leuk om deel te nemen aan deze winactie. Fingers crossed! Heb wel weer zin in een nieuw dekbed, gebruik nu al een tijdje dezelfde twee.

 6. Zoë schreef:

  Ik doe mee! Vind het echt een geweldig mooi dekbed! In mijn studentenkamer in Groningen heb ik eigenlijk maar een overtrek. Dat is soms heel lastig met wassen drogen en weer opgemaakt te krijgen voor de volgende nacht. Ben al een poosje op zoek naar een leuk nieuw dekbed, maar had hem nog niet gevonden, TOT NU! 😍 Deze is perfect!!

 7. Karen smit schreef:

  Super leuk!!

 8. Nina Veenstra schreef:

  Ik doe mee! Ik vind dit dekbed echt super gaaf. Ik hou echt van dekbedden. Een ander houdt van schoenen en dat heb ik met dekbedden, hoe meer hoe beter. Hoe vaker een ander hoe fijner! Het liefst verschoon ik elke dag mijn dekbed. Ik heb 1 hele mooie nog alleen die begint aan de onderkant een beetje lelijk te worden.. Wat grappig dat je altijd een flap over het bed hebt hangen van het dekbed. Ik heb dat ook altijd, zo kan ik hem fijn om hoog duwen met m’n voeten!

 9. Ynske schreef:

  Super mooi dekbed! Ik doe ook mee

 10. Corinne de Graaf schreef:

  Mooi dekbed! Ik doe graag mee.

 11. Come-Moda schreef:

  Leuk dekbed meis!

 12. Willemijn schreef:

  Wat een super mooi dekbed! Mijn veel te roze “meisjesdekbedden” zijn wel eens aan vervanging toe! Ik doe mee 😄

 13. Manon Dijkhuizen schreef:

  Wat een leuke! Ik heb er gewoon twee van de ikea die je waarschijnlijk in 50% van alle studentenkamers vind haha. x

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: