Fashion • Lifestyle • Beauty

Swimming with Dolphins

Yessss je ziet het goed in de titel! Ik heb afgelopen weekend gezwommen met dolfijnen in het Sea Aquarium. Binnenin het Sea Aquarium bevindt zich de Dolphin Academy. Bij de Dolphin Academy kun je zwemmen met dolfijnen, maar je kunt ook een encounter doen. Hierbij kom je tot je middel het water in, dit is vooral geschikt voor kleine kinderen.

Zelf heb ik dus de Dolphin Swim gedaan. En jeeeetje wat was dat gaaf! Het is echt heel bijzonder hoe de dolfijnen zo ontzettend goed afgericht zijn en al deze trucjes hebben aangeleerd. Ik vergeleek het een beetje met een hond, aangezien mijn hond ook altijd trucjes doet voor snoepjes. Nou de dolfijnen hier doen het voor vis, dat voor hun als een snoepje is.

Het Aquarium ligt echt pal aan zee, dus de bassins waarin de dolfijnen zwemmen, zijn ook verbonden met de zee. En er komt de hele tijd water vanuit de zee in. Dat geeft ook een effect dat ze het echt goed hebben met de dolfijnen. Maar ook hoe de trainers met de dolfijnen omgaan is echt heel mooi!

Ik vond het echt een ervaring en zal het iedereen aanraden die naar Curaçao komt! Het is gewoon een hele bijzondere gebeurtenis die je eigenlijk moet meemaken. Of ooit in je leven nog eens gedaan moet hebben. IMG_2281[1]IMG_2348[1]


Verder heb ik dit weekend en week eigenlijk erg weinig gedaan hier. Ik ben nog naar een strandje geweest wat Cas Abou heet. Opzich was het strand wel mooi, net als alle andere stranden die er zijn over het eiland. Maar het is niet de mooiste die ik hier gezien heb! Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar Porto Mari! Dus als je naar Curaçao gaat, moet je dat strand echt bezoeken!

Deze week staan er weer een aantal feestjes op de planning, waaronder de StudentNight vanavond. Nu heb ik net een nieuwe bikini binnengekregen van het merk Triangl. die ik dit weekend natuurlijk ga uitproberen en waar jullie ook zeker nog een blogpost over zullen lezen want hij is gewoon amazing! Zo heerlijk dat ik altijd zo wazig allerlei onderwerpen door elkaar heen plant. Maar dat zijn jullie denk ik al wel gewend van mij!

IMG_2327[1]IMG_2347IMG_2265IMG_2324

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “Swimming with Dolphins”

  1. dionnuh schreef:

    Echt supergaaf!

  2. xmodeorakelsx schreef:

    Wauw, wat leuk??????

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: